Superfit schoenen zijn goede kinderschoenen van Oostenrijks fabrikaat. De officiële naam van het merk is Legero Superfit. De Oostenrijkse fabrikant hanteert de naam Legero voor zijn damesschoenen en herenschoenen en de naam Superfit voor zijn kinderschoenen.

Legero Superfit schoenen zijn modieus om te zien en heel gezond voor kinderen om te dragen. 97 procent van de orthopeden en kinderartsen bevelen Superfit kinderschoenen aan.

Superfit schoenen in Nederland en België kopen

In Nederland worden Legero Superfit schoenen vooral via de grote internationale webwinkels verkocht. In Nederland is het merk namelijk minder bekend dan in veel andere Europese landen. Opmerkelijk, want Europees gezien is Superfit één van de grootste merken kinderschoenen.

Kijk bij de aanbiedingen van Superfit schoenen bij onderstaande winkels wat de Legero Superfit kinderschoenen in ons land kosten en wat het aanbod aan Superfit schoenen is. Deze winkels bieden in Nederland en België het beste assortiment Superfit kinderschoenen tegen de laagste prijzen.

Superfit kinderschoenen voor jongens en meisjes

Superfit kinderschoenen zijn er voor zowel meisjes als jongens in vele modellen. Het aanbod vaerieert van laarsjes, booties, sneakers, snowboots en wandelschoenen, tot slippers, sandalen en ballerina’s.

En er zijn ook mooie Superfit babyschoenen voor de kleinste maatjes.

Gezonde kinderschoenen volgens artsen en orthopeden

Bij een onderzoek beoordeelden 342 orthopeden en kinderartsen Superfit schoenen, en daarbij gaf 98 procent de kinderschoenen de waardering “goed”. Vooral de hielgreep, de sluiting, de soepelheid van de zool, het ademen van de materialen en het comfortabele loopvlakpatroon werden door de specialisten gewaardeerd.

Alleen gezonde materialen

Er wordt dan ook veel aandacht besteedt aan de productie van Legero Superfit schoenen. Dit gebeurt op een ambachtelijke manier zonder gebruik van lijm. De techniek van de directe injectie zonder lijm zorgt voor sterkere schoenen die bovendien extreem zacht, licht en flexibel zijn. Ook het gebruik van kwaliteitsmaterialen als goed leer en gore-tex draagt zijn steentje bij aan de hoge kwaliteit van Superfit schoenen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Superfit schoenen wat deze kinderschoenen voor jongens en meisjes van hoge kwaliteit kosten bij de beste winkels in Nederland en België.

Zie ook:


Foto’s: Legero Superfit

Onderwerpen:
Superfit schoenen kwaliteit, jongensschoenen, meisjesschoenen, Superfit kinderschoenen.