Supra is een Amerikaans merk schoenen dat uit de skatewereld stamt. In Amerika is Supra één van de meest populaire streetwear schoenmerken. Er is een ruime keuze uit Supra sneakers, het Amerikaanse schoenenmerk maakt zowel hoge sneakers als lage sneakers. Heel hippe sneakers, Streetwise schoenen!

Voordelig Supra sneakers in Nederland kopen

Op zoek naar een paar mooie streetwear Supra sneakers tegen een lage prijs? Onderstaande webwinkels verkopen in Nederland Supra sneakers tegen interessante online prijzen.

Sportieve hippe sneakers

Voor wie sportieve en heel erg hippe Amerikaanse schoenen zoekt is Supra zeker een schoenenmerk om naar te kijken. Het merk schoenen uit Californië combineert extreme sporten met luxe, sportiviteit en draagcomfort. Hippe, trendy, sportieve schoenen die heerlijk zitten. Dat zijn Supra schoenen uit Amerika.

Er zijn hoge Supra sneakers en lage Supra sneakers, voor dames en voor heren.

Informatie Supra schoenen

De geschiedenis van Supra schoenen begint in 2005 toen de Amerikaanse skater Angel Cabada besloot om naast de kleding die hij met zijn bedrijf TSA maakte ook schoenen te gaan produceren.
De eerste Supra schoenen waren de Supra Skytops. De Skytops waren trendy sneakers die een groot succes werden. Steeds meer skaters, maar ook steeds meer beroemdheden, gingen de Supra sneakers dragen. Hierdoor werd het sportieve streetwear merk steeds bekender, ook bij het grote publiek.
Tegenwoordig is de schoenfabrikant Supra een belangrijke internationale producent van sneakers. Supra sneakers heb je in vele modellen, als lage sneakers, maar ook als hoge sneakers die je ook gerust als booties zal kunnen omschrijven.
Bij de bovenaan genoemde aanbevolen online winkels voor Supra schoenen in Nederland vind je al deze mooie Supra sneakers tegen een lage prijs.
Zie ook: Meer sneakers
Onderwerpen:
Supra schoenen, streetwear, dames, heren, Supra sneakers, hoge sneakers, lage sneakers.