SVNTY is een Belgisch modemerk met het hoofdkantoor in Antwerpen. SVNTY Antwerp is dan ook de officiële naam van het merk. SVNTY maakt alle soorten damesmode en meisjesmode, maar hier kijken we vooral naar de SVNTY schoenen. Ook op het gebied van schoenen biedt het merk veel keuze.

Het aanbod aan SVNTY schoenen bestaat vooral uit sneakers en laarsjes voor dames en sneakers voor meisjes. Het zijn bijzonder modieuze schoenen en laarzen om te zien. Naast het aanbod aan SVNTY damesschoenen en meisjesschoenen is er ook een klein aanbod aan SVNTY schoenen voor heren.

Online SVNTY schoenen goedkoop kopen

Bij onderstaande webwinkels vind je de SVNTY schoenen tegen een interessante prijs.

SVNTY sneakers

Je zou SVNTY schoenen kunnen omschrijven als fashion-streetwear. Modieus en luxe, maar ook stoer, modern en sportief. Neem bijvoorbeeld de sneakers. De SVNTY sneakers hebben de sportieve basis van gympen, maar zijn helemaal opgepimpt met coole design-elementen als metallic kleuren, trendy details, gouden prints, slangenprints.

Andere SVNTY schoenen

Naast de SVNTY schoenen zijn er ook nog andere leuke SVNTY Antwerp schoenen. Bijvoorbeeld modieuze en sportieve instappers, leuke dameslaarsjes en stijlvolle sandaaltjes.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van SVNTY schoenen om te zien wat dit Belgische modemerk allemaal aan mooie schoenen en laarsjes voor dames en meisjes te bieden heeft.

Informatie SVNTY

SVNTY is een label van de Belgische distributeur Fashionclub 70, dat al lange tijd schoenen en mode van buitenlandse merken in België importeert, maar met SVNTY hebben ze een eigen merk in het leven geroepen waarbij ze in de merknaam de letters E uit het woord Seventy (van Fashionclun 70) hebben weggelaten. Hun schoenen laten ze in Italië produceren bij ervaren schoenmakers.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen online schoenenwinkels voor de online verkooppunten van alle bijzondere schoenen en laarsjes van dit modemerk uit België.
 
Foto’s: SVNTY Antwerp
 
SVNTY Anwerp schoenen, damesschoenen, Seventy schoenen, Svnty schoenen online kopen.