We zien ze steeds vaker in de schoenenwinkels in Nederland en België, de kenmerkende clogs en muilen van het Zweedse schoenmerk Swedish Hasbeens.

Kijk hier om goedkoop Swedisch Hasbeens online te kopen

Kijk maar bij de aanbiedingen van Swedish Hasbeens wat er hier allemaal aan deze unieke moderne variant op de Zweedse klompen / Zweedse muilen te koop is.

Handgemaakte clogs

Swedish Hasbeens schoenen zijn handgemaakte schoenen die op de clogs van de jaren 70 zijn geïnspireerd. het zijn de Zweedse muilen van deze tijd. Op een milieuvriendelijke manier met de hand gemaakt. De bovenkant van de schoenen is van ecologisch nubuck-leer maar de zolen zijn van hout.

Echte klompen dus, maar dan modern, hip en stijlvol. Met een kleurrijke vormgeving en een verbazend hoog draagcomfort. De Swedisch Hasbeens schoenen zitten veel comfortabeler dan je van houten schoenen zou verwachten.

Swedish Hasbeens schoenen geven je iets speels en vrolijks. Je kunt deze schoenen ook overal bij dragen. Of dat nu jeans of een jurkje. Je hebt de houten schoenen met hoge en lage hakken en in vele kleuren en stijlen. Kijk maar eens bij de bovengenoemde aanbiedingen van Swedish Hasbeens schoenen.

Informatie Swedish Hasbeens

Swedish Hasbeens is in 2006 opgericht. Nog geen 10 jaar later geeft het merk 300 eigen winkels in 25 landen en zijn de Swedish Hasbeens clogs overal ter wereld te koop. Ook in Hollywood zijn de Swedish Hasbeens muilen razend populair. Vele sterren worden op deze bijzondere Zweedse klompen / Zweedse muilen gespot.

De geschiedenis van Swedish Hasbeens begon in de zomer van 2006 toen de oprichters in een loods van een voormalige fabrikant van Zweedse klompen 300 paar rode, witte en zwarte clog uit de jaren 70 vonden. Ze namen ze schoenen mee naar Stockholm waar ze ze bewerkte tot meer eigentijdse schoenen. Hiermee werd die oude partij de basis van het succesmerk Swedish Hasbeens.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Swedish Hasbeens wat er allemaal aan deze mooie Zweedse klompen in Nederland te koop is.

Zie ook:

Onderwerpen:
Swedish Hasbeens schoenen, klompen, clogs, Zweedse klompen, Zweedse muilen.