In samenwerking met Sylvie Meis brengt Van Haren een serie overknee laarzen op de markt. Sylvie laarzen zijn niet via de gewone winkel te koop maar uitsluitend online. Kijk hier voor de mooiste Sylvie Meis laarzen.

Sylvie for Van Haren laarzen, zoals deze overknee laarzen officieel heten, zijn alleen te bestellen via de webshop van Van Haren. Geen probleem, want Van Haren stuurt je de laarzen zonder verzendkosten toe, dus je kunt ze thuis passen en proberen.

In 2015 bracht schoenenwinkel Van Haren de eerste serie vanHaren x Sylvie Meis Overknee laarzen op de markt. Met succes, want de samenwerking werd vervolgd. Syvlie Meis laarzen zijn overknee laarzen die zowel glamoureus als casual-chic te dragen zijn.Sylvie Meis laarzen zijn stijlvol en chic om te zien, maar ook heel betaalbaar.

Via bovenstaande webshop koop je deze Sylvie Meis laarzen voor minder dan 50 euro!

De overknee laarzen zijn er in diverse kleuren zoals zwart, rood en diverse tinten grijs. Ze zijn er met vetersluitingen en geheel gesloten, met plateauzolen en hoge hakken. Kortom er valt veel te kiezen, maar de Sylvie for Van Haren laarzen zijn wel altijd hoge overknee laarzen.

Deichmann, de Duitse gigant op het gebied van schoenen en eigenaar van Van Haren, is verantwoordelijk voor de productie van de Sylvie Meis laarzen. Dat is bijna een garantie dat je hier te maken hebt met mooie goede overknee laarzen tegen een heel lage prijs.