Tamaris is een Duits schoenmerk dat helemaal gespecialiseerd is in schoenen en laarzen voor dames. Tamaris schoenen en laarzen worden bij veel schoenenwinkels in Nederland en België aangeboden.

Tamaris schoenen bij de beste winkels

Kijk bij onderstaande winkels om de Tamaris schoenen en laarzen voordelig te kopen.

Een breed assortiment damesschoenen en dameslaarzen

Geen merk heeft zo’n groot aanbod aan damesschoenen en dameslaarzen als Tamaris. Vrouwen kunnen voor al hun schoenwensen bij Tamaris terecht, of het nu hoe laarzen, enkellaarsjes, pumps, instappers, sandalen, sneakers of een ander soort damesschoen betreft. Tamaris heeft ze. Al deze schoenen en laarzen zijn goed van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.

Informatie Tamaris schoenen

Tamaris is het meest bekende merk van de Duitse Wortmann Schuh Holding. Andere bekende schoenmerken van deze schoenengigant zijn Marco Tozzi, Caprice, Jana, Be Natural en s.Oliver Shoes.

Onder het label Tamaris worden eigentijdse schoenen van goede kwaliteit verkocht tegen een prijs die vooral gezien de kwaliteit laag is. Het merk is dan ook heel populair bij modebewuste en prijsbewuste dames.

Deze uitstekende combinatie van prijs en kwaliteit heeft Tamaris tot het grootste schoenmerk voor damesschoenen en dameslaarzen van Europa gemaakt, met een Europese naamsbekendheid van 70%. Maar dit was natuurlijk nooit gelukt als de Tamaris schoenen de vrouwen niet zouden aanspreken. Tamaris biedt een grote variatie aan modellen en stijlen zodat er in de collectie voor iedere vrouw de juiste schoen voor de juiste gelegenheid te vinden is.

Drie series Tamaris schoenen

De Tamaris schoenen en laarzen worden in drie series onderverdeeld:  Tamaris (zonder toevoeging), Tamaris Trend en Tamaris Active.

De eerste serie bestaat voornamelijk uit leren schoenen en laarzen met een elegante vormgeving. Ook de Tamaris schoenen voor zakelijk gebruik vallen in deze serie. Onder Tamaris Trend is een meer jeugdige lijn met schoenen en laarzen die sterk op de laatste trends gebaseerd zijn. Onder Tamaris Active vinden we zoals de naam al aangeeft vooral sportieve en casual schoenen, ook met platte hakken en flexibele zolen.

Kijk bij de bovenaan genoemde winkels voor interessante aanbiedingen van Tamaris schoenen en laarzen.

Zie ook:


Onderwerpen:
Tamaris schoenen, Tamaris laarzen, brede schacht, dames.