Bij Tamaris denk je misschien niet meteen aan teenslippers, maar Tamaris heeft ieder jaar prachtige flipflops in haar zomercollectie. Daarom kijken we hier naar Tamaris teenslippers.

Een teenslipper is eigenlijk een minimale schoen. Geen ander soort schoen biedt zo weinig ruimte voor visuele hoogstandjes. Maar toch weet Tamaris keer op keer iets moois te maken van haar teenslippers.

Een teenslipper bestaat alleen uit een dikke zool en bandjes die deze zool aan de voet vastmaken. Bij teenslippers loopt het bandje niet zoals gebruikelijk over de wreef van de voet maar maakt gebruik van een bevestiging tussen de grote teen en de daarnaast gelegen teen.

Tamaris weet de slippers een uniek en origineel design te geven door te spelen met de vorm van de bandjes. Ook wordt er bij veel van de Tamaris teenslippers gebruik gemaakt van decoraties en versieringen.

Op deze pagina vind je wat voorbeelden van Tamaris teenslippers. Let op, dit is maar een heel klein deel van het totale slipper-aanbod. Kijk bij de Tamaris aanbiedingen bij aanbevolen winkels voor alle Tamaris teenslippers en hun prijs.

Kijk voor alle prijzen, en nog veel meer Tamaris teenslippers, bij de eerder genoemde aanbiedingen van Tamaris schoenen.

Zie ook: Meer tips en aanbiedingen slippers

Onderwerpen:
Tamaris slippers, Tamaris teenslippers, damesslippers. slippers dames.