Tatami schoenen zijn sandalen en slippers die door Birkenstock gemaakt worden.

Birkenstock verkoopt schoenen onder eigen naam, maar ook onder diverse andere labels. Tatami is zo’n label. Tatami schoenen zijn zomerse slippers en sandalen.

Ook Tatami schoenen zijn sandalen en slippers van hoge kwaliteit. Voor Tatami schoenen wordt gebruik gemaakt van hetzelfde voetbed als de Birkenstocks. Hun draagcomfort is dus net zo goed (lees: geweldig!).

Waar kun je online Tatami schoenen kopen?

Birkenstock verkoopt momenteel de Tatami sandalen en slippers niet onder die naam maar onder eigen naam. Kijk bij de aanbiedingen van Birkenstock schoenen voor de voormalige Tatami schoenen.

Luxe Birkenstocks

Tatami is een luxe merk van Birkenstock. Tatami sandalen en slippers zijn niet alleen comfortabel maar ook stijlvol en makkelijk te combineren met tal van outfits.
Soms zijn de Tatami slippers en sandalen opvallend om te zien, echte aandachttrekkers. Maar soms zijn het ook meer neutrale zomerschoenen. In Nederland zijn Tatami schoenen soms minder makkelijk te vinden dan de schoenen van Birkenstock en de andere labels van deze Duitse fabrikant.
Dankzij internet zijn alle Tatami sandalen en slippers echter ook hier te koop. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Tatami schoenen, zowel de slippers als de sandalen, zijn er voor dames en heren.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen waar je Tatami slippers, Tatami sandalen en andere Tatami schoenen online kunt kopen. 


Onderwerpen:
Tatami schoenen, Tatami slippers, Tatami sandalen.