TBS schoenen zijn casual Franse schoenen. TBS is vooral bekend om zijn sneakers, maar ze maken ook uitstekende moccasins, bootschoenen, laarzen, veterschoenen, snowboots, slippers, sandalen, booties en tal van andere soorten schoenen. Het aanbod aan verschillende TBS schoenen en laarzen is enorm.

TBS schoenen in Nederland en België

TBS schoenen zijn in Frankrijk  heel bekend en heel populair. In Nederland kopen we TBS schoenen echter via de grote online schoenenwinkels Sarenza en Amazon, waarvan de eerste zijn thuisbasis in Frankrijk heeft.

Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van TBS schoenen en laarzen wat deze grote webwinkels allemaal aan TBS herenschoenen en TBS damesschoenen verkopen. Via deze online winkels kunnen we gelukkig ook in Nederland en België kennis maken met die mooie, goede en ook vaak voordelige TBS schoenen en TBS laarzen.

Er zijn TBS schoenen voor zowel dames als heren. Deze schoenen zijn comfortabel, sportief en zien er prachtig uit. TBS heeft veel connecties met de zeilsport.

Informatie TBS schoenen

Het schoenmerk TBS wordt geïnspireerd door kunst en cultuur. Dat leidt tot fraaie kunstzinnige ontwerpen. Maar TBS is ook een innovatief merk schoenen. In 1987 kwamen ze als eerste met een opblaasbare en modulaire zool en in de jaren 80 kwamen ze met bootschoenen en moccasins met revolutionaire trendy kleuren.

Voeg daarbij een heel scherpe prijsstelling, een geweldig draagcomfort en de combinatie van soepele maar sterke schoenen en we kunnen niet anders dan constateren dat het Franse TBS een topmerk is. TBS schoenen zijn altijd een goede keuze. We zijn heel blij dat deze goede en mooie Franse schoenen nu eindelijk ook in Nederland en België volop te koop zijn.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor het aanbod aan TBS schoenen en TBS laarzen.
Onderwerpen:
TBS schoenen, TBS laarzen, dames, heren.