Voor het kopen van schoenen hoef je het huis niet meer uit. Je laat gewoon wat schoenen aanrukken en past deze thuis. Doordat veel online schoenenwinkels geen verzendkosten en geen retourkosten rekenen is dit mogelijk.

schoenen passen

Thuis schoenen passen is ideaal als je kleine kinderen hebt (of een echtgenoot met een hekel aan shoppen). Maar voor jezelf is het ook tijd besparend. En thuis schoenen passen kan heel leuk zijn.

Op de consumentensite Beste Kopen vind je een overzicht met verzendkosten en retourkosten schoenenwinkels. In dit overzicht kun je precies zien welke online schoenenwinkels er geschikt zijn voor het thuis passen van schoenen. Steeds meer winkels bieden gratis verzending en gratis retour sturen aan, hier kost het thuis passen van schoenen je dus helemaal niets.

Online verkopen schoenen stijgen

Het is dan ook niet vreemd dat de online verkopen van schoenen steeds verder stijgen. Volgens marktonderzoekers zal in 2020 meer dan een derde van de schoenen online verkocht worden. Dat is extra opmerkelijk omdat de mensen erg moesten wennen aan het kopen van schoenen via internet. Het grote online aanbod aan schoenen, de hoge kortingen en de mogelijkheid thuis schoenen te kopen hebben echter al veel kopers over de streep getrokken. De populariteit de grote online schoenenwinkels hebben  hier zeker een grote rol in gespeeld.

Onderwerpen:
Thuis schoenen passen, schoenen kopen zonder verzenkosten en gratis retour.