Timberland is momenteel één van de grootste en bekendste schoenmerken. Maar het begon ruim 40 jaar geleden allemaal met één enkel model laars, de Timberland Yellow Boot. Deze Yellow Boots zijn nog steeds te koop, in vele variaties. En in de meeste gevallen zijn deze laarzen helemaal niet geel!

Aan de basis van het schoenmerk Timberland staat één legendarische schoen. De Timberland Yellow Boot, een stoere hoge herenschoen. Een echte outdoorschoen geschikt als wandelschoen of werkschoen. Tegenwoordig maakt Timberland alle soorten schoenen en laarzen. Kijk hier voor alle informatie en alle Timberland aanbiedingen bij de belangrijkste schoenenwinkels.

Een icoon

Je kunt de Yellow Timberland gerust een icoon noemen. Het is een ijzersterke schoen, met meerdere rijen nylon stiksels die er voor zorgen dat de schoen bestand is tegen slijtage, verwering en schimmel. Ook onder zware omstandigheden. De zolen zijn via de spuitgiet techniek permanent aan de schoen verbonden zodat de Timberland Yellow geheel waterdicht is.

Het is een outdoor schoen, zo hip als een sneaker. De Timberland Yellow Boot is waarschijnlijk de enige schoen die net zo thuis is op de bouwplaats als in een trendy club. En het is ook een schoen die alleen maar cooler wordt naarmate je hem langer draagt.Onderwerpen:
Timberland boots, yellow boot, gele laarzen, werkschoenen, outdoor schoenen.