Tine’s schoenen zijn stijlvolle handgemaakte leren damesschoenen en dameslaarzen uit Italië. Tines schoenen zijn comfortabele modieuze schoenen van heel hoge kwaliteit die toch vaak heel betaalbaar zijn. Vooral als je deze mooie damesschoenen met korting kunt kopen.

En dat is gelukkig vaak mogelijk. Kijk maar bij de aanbiedingen van Tine’s schoenen. We hebben er vrij lang op moeten wachten, maar Tine’s schoenen en laarzen worden door steeds meer schoenenwinkels in Nederland aangeboden. Vooral online.

En met dat aanbod aan Tines schoenen in Nederland kunnen we blij mee zijn, want Tine’s schoenen zijn prachtige handgemaakte damesschoenen en dameslaarzen die er niet alleen heel mooi uitzien maar ook heel fijn zijn om te dragen. Daarom hier aandacht voor Tines schoenen in Nederland.

Informatie Tine’s schoenen

Oprichter van het schoenmerk Tine’s is Giammario Bellesi. Deze schoenontwerper werkte als ruim 25 jaar als designer voor grote Italiaanse schoenfabrikanten, waaronder Sergio Rossi, toen hij besloot zijn eigen schoenenfabriek te beginnen onder de naam Pianeta. In deze fabriek maakt hij schoenen voor andere merken maar ook voor zijn eigen schoenmerk Tine’s.

Onder het label Tine’s worden modieuze maar ook comfortabele damesschoenen en laarzen gemaakt. Deze handgemaakte schoenen werden een groot succes en zijn nu ook in Nederland steeds vaker te koop.

Naast Tine’s schoenen voor dames zijn er ook meisjesschoenen van dit merk. Deze zijn in Nederland echter een stuk lastiger verkrijgbaar.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat er in Nederland aan mooie Tine’s schoenen te koop is.


Onderwerpen:
Tines schoenen, Tines sandalen, sneakers dames, veterschoenen vrouwen, Tine’s schoenen.

Productselectie: To Be Dressed