Tofvel pantoffels en sloffen

Het zal je niet verbazen, maar alle Tofvel schoenen zijn pantoffels. Maar wat de naam nog niet verraadt is dat dit niet zomaar sloffen zijn, maar heerlijke pantoffels van het beste schapenwol. Tofvel pantoffels worden uitsluitend van goede en duurzame materialen gemaakt. En die productie vindt op een duurzame manier in Nepal plaats.

Warm in de winter, koel in de zomer

Tofvel pantoffels zijn heerlijk om te dragen. Het zijn sloffen van schapenwol. Dat behaaglijk warm, maar het materiaal ademt ook uitstekend zodat het niet zweterig wordt zoals bij goedkope sloffen. Deze ademende eigenschappen zorgen er ook voor dat  Tofvel pantoffels warm zijn in de winter, maar op warmere dagen juist weer heerlijk koel aanvoelen. Eigenlijk geven dit soort sloffen je voeten altijd de juiste temperatuur.

Aanbiedingen Tofvel sloffen

Bovendien zien Tofvel pantoffels er mooi en luxe uit. Kijk bij de aanbiedingen van Tofvel pantoffels hoe deze schapenwol sloffen er uitzien en wat ze kosten.

100% schapenwol

Het hele bovenwerk, de voering en de binnenzool zijn gemaakt van 100% schapenwol. De buitenzool is van eveneens zacht suede. Deze energysole zorgt ervoor dat de Tofvel sloffen niet alleen schokabsorberend en comfortabel zijn, maar dat tijdens het lopen alle kleine spieren in de voet geactiveerd worden. Hierdoor wordt de  bloedcirculatie is de voet verhoogd, wat erg gezond is.

Pantoffels uit Nepal

Tofvel pantoffels zijn dus goed voor jou, maar ook voor de mensen in Nepal. De sloffen worden namelijk in dat arme land geproduceert door lokale inwoners die daar een eerlijke vergoeding voor krijgen.  Op ieder paar Tofvel schoenen is door middel van stiksels een ‘handtekening’ aangebracht. Bovendien vind je in de schoenendoos een boekje met de naam en foto van de Nepalese maker.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Tofvel pantoffels voor deze heerlijke en bijzondere sloffen van schapenwol.

Zie ook: Meer pantoffels