Tom Tailor is een groot Duits modeconcern. Ze zijn vooral bekend om hun kleding, maar ook de Tom Tailor schoenen en laarzen zijn zeer de moeite waard. Dit zijn heel betaalbare schoenen en laarzen voor dames en heren van goede kwaliteit die er bijzonder goed uitzien.

Modieus en stoer, dat is de stijl van Tom Tailor schoenen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de coole Tom Tailor enkellaarsjes. Deze zijn er zowel voor mannen en vrouwen als kinderen. Met een stoer eigentijds uiterlijk. En zo zijn er nog veel meer prachtige Tom Tailor schoenen.

Hier kun je  goedkoop Tom Tailor schoenen kopen

Kijk voor het aanbod aan Tom Tailor laarzen en schoenen in Nederland en België tegen de laagste prijs bij de aanbiedingen van Tom Tailor schoenen bij de winkels hier onder.

Deze winkels hebben in Nederland het beste aanbod aan Tom Tailor schoenen en laarzen. Met de grootste en mooiste collectie Tom Tailor schoenen tegen de laagste prijzen.

Alles van Tom Tailor

Onderstaande webwinkels bieden naast de Tom Tailor schoenen en Tom Tailor laarzen nog duizenden andere artikelen van dit merk. Alle Tom Tailor mode zoals kleding, tassen, zonnebrillen en sieraden.

Tom Tailor schoenen

Tom Tailor schoenen zijn er voor de zomer en winter. De wintercollecties bestaat vooral uit enkellaarzen en andere boots. In de zomercollectie kom je prachtige sandalen, slippers en instappers tegen. En dan zijn er nog die mooie Tom Tailor sneakers en pumps die je het hele jaar kunt dragen.

Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van Tom Tailor schoenen bij de bovenstaande online winkels wat dit modemerk voor mooie betaalbare schoenen heeft.

Tom Tailor mode

Tom Tailor richt zich in eerste instantie op modebewuste mannen en vrouwen van 25 tot 45 jaar. Dat doen ze met schoenen, laarzen, kleding en andere mode die er modieus, zelfverzekerd en stoer uitziet. Maar ook het draagcomfort is erg belangrijk bij Tom Tailor. Er mooi uitzien is één, maar schoenen en kleding moet ook comfortabel zitten. Goede schoenen en kleding zijn pas goed als je het fijn vindt om te dragen.

Tom Tailor werd in 1962 in Hamburg (Duitsland) opgericht. Aanvankelijk richte men zich op de Duitse markt, maar door de jaren heen werd Tom Tailor steeds internationaler. De Duitstalige landen, Rusland en zuidoost Europa zijn de belangrijkste afzetgebieden, maar Tom Tailor kleding en Tom Tailor schoenen kom je ook bij steeds meer winkels in Nederland en België tegen.

Tom Tailor is tegenwoordig actief in 35 landen, met 1.400 eigen vestigingen en ruim 11.500 extra verkooppunten. Het concern heeft circa 6.700 medewerkers en is daarmee één van de belangrijkste modeconcerns van Europa.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van Tom Tailor schoenen wat voor mooie betaalbare schoenen en laarzen Tom Tailor allemaal in Nederland en België in de aanbieding heeft. Je vindt daar ook andere Tom Tailor mode.


Onderwerpen:
Tom Tailor mode goedkoop online kopen, Tom Taylor schoenen, laarzen, Tom Tailor schoenen.