Vergeet Ma Flodder, ook met rubberen regenlaarzen kan je mooi en modieus tevoorschijn komen. Met Tommy Hilfiger regenlaarzen zie je nou niet bepaald als een zwerver uit. Kijk maar naar deze voorbeelden van Tommy Hilfiger regenlaarsjes en regenlaarzen.

De Tommy Hilfiger regenlaarzen zijn in stijlvol glimmend zwart vormgegeven. Ze zien er klassiek maar ook weer trendy uit. Deze Tommy Hilfiger regenlaarsjes zijn natuurlijk wel duurder dan de groene rubberen laarzen van de bouwmarkt, maar zeker niet onbetaalbaar. Verre van dat.

Hieronder kijken we naar enkele Tommy Hilfiger regenlaarzen, kijk voor de prijzen van deze rubberen regenlaarsjes bij de Tommy Hilfiger schoenen aanbiedingen.

Tommy Hilfiger Corporate Belt rain boot

Deze Tommy Hilfiger Corperate Belt regenboots zijn stijvolle laarsjes voor droge voeten in de regen. Deze regenlaarsjes zijn gemaakt van glimmend zwart rubber met elastieken inzetten. De voering is van textiel en over de schacht zit een band met een “gouden” siergesp.

Deze Tommy Hilfiger regenlaarsjes zijn comfortabel en praktisch genoeg voor een stevige boswandeling bij nat weer, en modieus genoeg om op een regenachtige dag te gaan shoppen.

Tommy Hilfiger Material Mix rain boot

Bij deze variant op de Tommy Hilfiger rubberen regenlaars is gekozen voor stretchstof inzetten en een verticale sierrits.
De ritshanger toont de Tommy Hilfiger kleuren zodat iedereen kan zien van welke designer deze bijzondere rubberen regenlaarsjes zijn.

Tommy Hilfiger Knitted Sock rain boot

De twee bovenstaande Tommy Hilfiger regenlaarsjes zijn bijzondere regenlaarzen, maar deze derde variant, de Kintted Sock rainboot wint het toch van de andere twee. Deze rubberen Tommy Hilfiger regenlaars beschikt namelijk over een eigen geweven sok.
Hierdoor kan de laars in de hoogte verlengd worden door de sok omhoog te slaan. Bovenaan de sok bevindt zich een glitterrand van zilver en goud. Gebreide elastieken inzetten maken het aan en uittrekken makkelijk.
Kijk voor deze laarsjes en nog meer Tommy Hilfiger regenlaarzen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Tommy Hilfiger schoenen en laarzen.

Zie ook: Aanbiedingen van regenlaarzen

Onderwerpen:
Tommy Hilfiger regenlaarzen, regenlaarsjes, regen laarzen.