Toms schoenen zijn unieke schoenen. Niet zozeer door het uiterlijk als wel de filosofie van het bedrijf. Voor ieder paar verkochte Toms schoenen geeft deze schoenfabrikant zonder winstoogmerk ook een paar schoenen aan een kind in een ontwikkelingsland.

Door Toms schoenen te kopen maak je dus niet alleen jezelf gelukkig maar ook een kind in een ontwikkelingsland.

Aanbiedingen Toms schoenen

En Tom schoenen kopen hoeft geen enkel probleem te zijn, want er is een brede collectie mooie Toms schoenen voor dames, heren en kinderen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Toms schoenen bij onderstaande winkels.

Bovenstaande webwinkels hebben online het grootste aanbod aan Toms schoenen tegen de laagste prijs.

Informatie Toms schoenen

Toms is in 2006 opgezet door de Amerikaan Blake Mycoskie. Hij kwam op het idee tijdens een reis door Argentinië waar hij veel arme kinderen zag die blootvoets opgroeide. Thuis in Amerika ging hij met zijn idee aan de slag en zette de non-profit organisatie Toms op. Inmiddels verstrekt deze organisatie schoenen aan kinderen in meer dan 60 landen over de hele wereld. Naast schoenen maakt Toms ook brillen en kleding.

Toms schoenen worden gemaakt van duurzame en veganistische materialen zoals gerecycled polyester en biologisch katoen. Zelfs de schoenendozen worden grotendeels van gerecycled afval gemaakt en bedrukt met inkt van soja. Toms is het schoolvoorbeeld van een bedrijf dat met de verkoop van zijn producten de wereld wil verbeteren.

Wat voor soort schoenen maakt Toms?

De schoenencollectie van Toms bevat vele modellen schoenen voor kinderen, vrouwen en mannen. Heel veel instappers, maar ook slippers, sandalen, sneakers, desert boots, enkellaarzen, nette schoenen en meer. De Toms espadrilles zijn de meest populaire schoenen van dit merk, en ook een groot deel van de schoenencollectie van Toms bestaat uit deze zomerschoenen voor dames, heren en kinderen.

Maar ook andere instappers, sandalen, sneakers en laarsjes zijn volop in de steeds meer groeiende collectie van Toms te vinden. Er is ook een collectie vegan schoenen, en sinds kort verkoopt Toms ook zonnebrillen.

Kijk bij de hier boven genoemde winkels van Toms schoenen wat er allemaal aan schoenen te koop is, en maak jezelf en een kind in een ontwikkelingsland blij met een paar Toms schoenen.

Onderwerpen:
Toms schoenen, Toms espadrilles, dames, heren, vegan schoenen, kinderen.