Toni Pons schoenen zijn modieuze damesschoenen en dameslaarzen die in regio Barcelona gemaakt worden. Dit gebied is de bakermat van de espadrilles.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Toni Pons espadrilles maakt. Maar ook andere mooie schoenen en laarzen voor dames vind je terug in de collectie Toni Pons schoenen. En deze damesschoenen zijn altijd mooi en modieus.

Winkels met aanbiedingen van Toni Pons schoenen

Toni Pons schoenen zijn mooie kwaliteitsschoenen. Vele Nederlandse schoenwinkels verkopen dan ook Toni Pons schoenen en laarzen.

Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van Toni Pons schoenen bij de winkels hier onder wat het aanbod is en wat deze mooie damesschoenen en dameslaarzen in Nederland en Belgiƫ kosten.

Informatie Toni Pons schoenen

Het schoenmerk Toni Pons is in 1946 opgericht. Toni Pons maakte destijds espadrilles met een zool van jute of rubber, en lederen laarzen waarvan de zool was gemaakt van gerecyclede banden. Kort na de Tweede Wereldoorlog moesten schoenen vooral functioneel zijn, maar in de loop der tijd werden de Toni Pons schoenen steeds mooier en modieuzer. Toni Pons ontwikkelde zich tot een specialist in modieuze en smaakvolle damesschoenen.

Toni Pons schoenen zijn er voor de zomer en de winter. De zomercollectie bestaat veelal uit sandalen en espadrilles. Met veel keuze, want Toni Pons schoenen voor de zomer zijn er in tientallen modellen en varianten. De wintercollectie Toni Pons schoenen bestaat uit laarzen (zowel enkellaarsjes als hoge laarzen) en gesloten schoenen. Ook in de winter is er veel keuze uit Toni Pons schoenen.

Kijk bij de hierboven genoemde winkels waar je goedkoop Toni Pons schoenen kunt kopen.

Zie ook:

Video: Toni Pons

Onderwerpen
Toni Pons espadrilles, damesschoenen, Toni Pons schoenen.