Sneakers zijn populaire schoenen bij zowel sportieve jongens en meisjes, en voor vrouwen en mannen. Sneakers zijn comfortabele lichte schoenen die er sportief en stoer uitzien.

Hier kijken we naar de beste merken sneakers. Deze merken leveren sneakers voor heren, dames en kinderen in vele modellen.

Er zijn heel veel merken sneakers. Kijk maar bij de aanbiedingen van sneakers. Daar vind je uitstekende sneakers tegen de laagste prijzen.

Dit zijn de vijf belangrijkste merken sneakers:

1. Adidas sneakers
Relatief goedkoop en van uitstekende kwaliteit, zo beschrijf je kortweg de Adidas sneakers. Adidas is één van de top 3 producenten van sneakers wereldwijd. Van oorsprong is Adidas een fabrikant van sportschoenen en andere sportproducten. Adidas sneakers vertonen een grote overeenkomst met de sportschoenen van hetzelfde merk.

2. Puma sneakers
Puma en Adidas hebben dezelfde roots en hebben hun hoofdkantoor in hetzelfde Duitse stadje. De oprichters waren namelijk broers die zakelijk gezien elkaars rivalen waren. Hoewel de beide merken al zo’n 75 jaar bestaan bevechten ze elkaar nog steeds op dezelfde markten, o.a. die van de sneakers.

3. Le Coq Sportif sneakers
De sneakers van dit legendarische Franse sportmerk zijn eveneens van heel hoge kwaliteit en heel betaalbaar. Le Coq Sportif maakt sneakers die sterk lijken op de sportschoenen van dit merk, maar bijvoorbeeld ook hoge sneakers met bontvoering.

4. Nike sneakers
De Amerikaanse Nike sneakers zijn veel internationaler dan de baseball sneakers van veel andere Amerikaanse merken. Nike biedt een keuze uit heel veel soorten en modellen sneakers. De Nike sneakers zijn van hoge kwaliteit.

5. Asics sneakers
Het vijfde merk in dit overzicht van beste en meest belangrijke sneakermerken staat het Japanse Asics. Zoals alle belangrijke sneakermerken is Asics van oorsprong een sportmerk.

Zie ook:

Onderwerpen:
Beste sneakers merken, goede sneakers, Adidas, Nike, Asics, Puma, Le Coq Sportif, aanbiedingen sneakers.