Tosca Blu schoenen zijn modieuze damesschoenen en dameslaarzen van de bekende Italiaanse lederwarenfabrikant Minoronzoni. Tosca Blue schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit en heel mooi en modieus om te zien.

Enkellaarsjes, sandalen, pumps, slippers, sneakers, instappers de keuze aan Tosca Blu schoenen is groot en breed. De schoenfabrikant uit Italiƫ maakt alle soorten damesschoenen.

Hier koop je voordelig Tosca Blu schoenen

Aan modieuze Italiaanse schoenen van deze kwaliteit hangt natuurlijk een prijskaartje. Maar gelukkig worden Tosca Blu schoenen en laarzen vaak met interessante kortingen aangeboden door de grote online schoenenwinkels. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van Tosca Blu schoenen voor alle modellen en prijzen.

Informatie Tosca Blu schoenen

De lederwarenfabrikant Minoronzoni is in 1978 opgericht door Giacomo Ronzoni. In 1998 begonnen ze met het label Tosca Blu. Onder deze naam worden er schoenen, riemen, tassen en andere lederwaren verkocht. De naam Tosca Blu is gebaseerd op de naam van de oudste dochter van Giacorno Ronzoni.

Tosca Blu laarzen en schoenen zijn heel modieuze damesschoenen en dameslaarzen en er worden heel hoge eisen aan de kwaleit gesteld. Natuurlijk maakt de lederwarenfabrikant gebruik van de beste soorten leer bij de fabricage van Tosca Blu schoenen.

De stijl van Tosca Blu laarzen is een heel goede combi van eenvoud en elegantie. De schoenen hebben vaak een strak design maar voldoen ook aan de laatste modetrends.

Tosca Blu sneakers

Tosca Blu schoenen zijn er in diverse modellen waarvan de motorlaarsjes, sandalen en sneakers de bekendste zijn. Populair zijn de Tosca Blu sneakers die zowel van buiten als van binnen van echt leer zijn gemaakt. Steentjes, kunstpareltjes, kwastjes, kettinkjes en kralen zorgen voor een vrouwelijke touch. Dat wordt nog meer versterkt bij de modellen die bij de zool zijn afgewerkt met goud-metallic en zilver-metallic leer. Zo krijgen de eenvoudig vormgegeven sneakers een prachtige uitstraling.

Kijk vooral bij de aanbiedingen van de eerder genoemde winkels om eens kennis te maken met Tosca Blu schoenen.

Zie ook: Alle goede merken schoenen

Onderwerpen:
Tosca Blu damesschoenen, Tosca Blu laarzen, Tosca blue schoenen dames.