Trackstyle schoenen (Track Style) zijn stoere jongensschoenen van dezelfde Nederlandse schoenenfabriek die de merken Braqeez, Brakkies, Twins en Bunnies voert.

Onder al deze namen worden goede en gezonde kinderschoenen gemaakt. Kinderschoenen van hoge kwaliteit met een mooi en eigentijds uiterlijk.

Trackstyle schoenen worden ook vaak Track Style schoenen genoemd. De fabrikant hanteert echter voor zijn jongensschoenen de naam Trackstyle.

Hier koop je goedkoop Trackstyle schoenen

De Trackstyle jongensschoenen zijn online goedkoop te koop bij onderstaande webwinkels. Deze online schoenenwinkels hebben een ruime keuze uit Trackstyle schoenen voor jongens en hanteren aantrekkelijke prijzen voor de Trackstyle kinderschoenen.

Informatie Trackstyle schoenen

Trackstyle is een merk van de “schoenenfamilie” Van Gastel uit Kaatsheuvel. Dit geslacht van schoenmakers maakt al sinds 1842 kinderschoenen. Onder de naam Trackstyle worden ¬†jongensschoenen verkocht, de schoenen voor meisjes hebben het label Twins. Je zou Twins schoenen dus ook de Trackstyle meisjesschoenen kunnen noemen.

Het aanbod aan Trackstyle jongensschoenen is heel divers en omvat onder andere sneakers, laarzen en sandalen. Trackstyle schoenen kunnen veterschoenen zijn maar ook klittenbandschoenen of instappers.

Zoals alle kinderschoenen van de Van Gastel Group zijn Trackstyle schoenen van zeer hoge kwaliteit en erg gezond voor de voeten en het lichaam van kinderen. Bij alle Trackstyle schoenen wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. De kinderschoenen hebben een leren voetbed, een rubberen loopzool en een stevige hielstek. Het binnenwerk is volledig met leer gevoerd.

Hierdoor nemen de schoenen goed vocht op en krijgen de kinderen geen last van zweetvoeten. Ook zijn Trackstyle kinderschoenen erg stevig en slijtvast. Je doet heel lang met deze schoenen.

Zie ook:
Twins, Braqeez / Brakkies en Bunnies.

Foto’s: Van Gastel Group (Trackstyle)

Onderwerpen:
Trackstyle schoenen jongens, Track style kinderschoenen, Trackstyle jongensschoenen.