Travelin laarzen zijn prachtige outdoorlaarzen van echt leer met een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding. Aan de buitenkant zijn Travelin outdoor laarzen gemaakt van waterafstotend leer, aan de binnenkant zijn Travelin laarzen voorzien van een waterdicht membraan. Veel Travelin winterlaarzen zijn bovendien voorzien van een wollen voering.


Het zijn goede leren laarzen voor weinig geld. Bovendien biedt Travelin veel keuze uit outdoorlaarzen en outdoorschoenen.

Kijk bij de aanbiedingen van Travelin outdoorlaarzen voor alle outdoor laarzen van Travelin en hun prijs.

Travelin laarzen en schoenen

Travelin (officieel geschreven als Travelin’) maakt naast outdoor laarzen ook andere soorten schoenen en laarzen. Maar in alle gevallen zijn dit schoenen met een stoere en natuurlijke uitstraling. Travelin maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Vrijwel alle Travelin schoenen en laarzen zijn genaakt van echt leer. De afwerking gebeurt met andere natuurlijke materialen zoals wol, rubber en katoen.

Het merk Travelin’ Outdoor is in 2013 opgericht en hun eerste collectie outdoorlaarzen sloeg meteen aan. Het gebruik van natuurlijke materialen, hoge kwaliteitseisen, maar toch ook een heel betaalbare prijs waren de ingredi├źnten van het succes van deze eerste Travelin laarzen. En daarna heeft dit Nederlandse outdoor schoenenmerk zijn succes alleen maar uitgebreid.

De collectie Travelin laarzen en schoenen werd steeds groter en breder. De keuze uit Travelin outdoor laarzen werd steeds groter, en er kwamen ook winterboots, cowboylaarsjes, wandelschoenen en zelfs leren stadsschoenen en nette leren schoenen voor zakelijk gebruik. Het zijn echter nog steeds de outdoorlaarzen en outdoorlaarsjes die voor Travelin’ het meest belangrijke schoeisel is.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat Travelin allemaal aan outdoor laarzen en outdoor laarsjes voor vrouwen en mannen te bieden heeft.
Zie ook:
 
Onderwerp:
Travelin laarzen zijn heel goede en mooie outdoor laarzen en winterlaarzen voor dames en heren die heel betaalbaar zijn. Het zijn relatief goedkope leren laarzen van prima kwaliteit. De keuze uit verschillende Trabvelin laarzen is bijzonder groot.