Als het najaar aanbreekt wordt het weer tijd om je schoenenkast een kritisch te bekijken. Zijn jouw schoenen en laarzen nog geschikt voor de komende koude maanden. Zijn ze versleten of te ouderwets? Of kijk je gewoon uit naar een mooi nieuw paar schoenen of laarzen? Wij kijken hier naar de schoenen trends voor komende herfst.

Veterlaarzen

Bij het najaar horen mooie enkellaarsjes. We zien voor komend seizoen opvallend veel laarzen met een veter, en niet alleen enkellaarsjes. Ook hoge laarzen, geschikt voor de winter, zijn in het dit herfst / winterseizoen opvallend vaak voorzien van veters. Veterlaarsjes zijn dit jaar duidelijk één van de trends.

Laarzen met hakken

Laarzen, vooral enkellaarsjes, zijn dit winterseizoen vaak voorzien van flinke hakken. Vooral weer veel blokhakken, maar ook dunnere hoge hakken. Ook zien we opvallend veel hakken in een totaal afwijkende vorm. Hakken waarmee je de aandacht trekt zijn een echte trend in de schoenen voor het winterseizoen.

Hoge sneakers met verborgen hak

Maar de mode brengt ons komende seizoenen natuurlijk niet alleen laarzen. Veel hoge sneakers ook voor het seizoen herfst en winter. Heel vaak met een hoge sleehak die onopvallend is weggewerkt. Schoenen met verborgen hakken.

Chelsea boots

Ook weer van de partij zijn de Chelsea boots. In de jaren 1800 werden ze al gedragen, in de jaren 50 en 60 waren ze populair onder kunstenaars en artiesten en komend seizoen zijn ze één van de belangrijkste schoenentrends. De klassieke Chelsea boot heeft een platte zool, maar lage, middelhoge hakken kunnen ook dit jaar. Evenals Chelsea boots met dierenprint, schubben en ponyhaar.

Donkerrood

Rood in wat meer donkere kleuren, zoals Bordeaux-rood, komen in de schoenen en laarzen van de komende seizoenen veelvuldig kleur. Donkerrood is DE trendy kleur van dit seizoen in de schoenenmode. Er zijn veel mooie rode schoenen in winkels te vinden.

Krokodillen en slangen

De dierenprints verdwijnen niet gelijk met het zomerweer. Ook voor komende herfst en winter zijn deze nog veel in de schoenmode terug te vinden. Bij deze koudere maanden zijn de trends voor wat betreft schoenen en laarzen vooral imitaties van leersoorten als krokodil of slang.

Dikke zolen

Veel korte laarsjes en hoge schoenen voor komende herfst en winter zijn voorzien van opvallend dikke zolen. Niet in het wit, zoals in het voorjaar en de zomer, maar in zwart en donkergrijs. Veel van deze stevige schoenen hebben een grunge-stijl.

Gekartelde zolen

Veel van deze zolen zijn grof gekarteld. Samen met brede banden en metalen details geven deze gekartelde zolen de schoenen een heel robuuste look. Deze schoenen worden wel super chunky shoes genoemd.

Voordelig schoenen en laarzen kopen

Kijk voor alle schoenen en laarzen van de nieuwe collecties bij de beste online schoenenwinkels. Hier kun je deze schoenen en laarzen voor herfst en winter vaak voordelig kopen.


Onderwerpen:
Schoenen herfst, trends, schoenen winter, schoenmode, schoenentrends najaar.