Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie schoenen. De kinderschoenen voor de zomer liggen in de winkel. Wat zijn de trends deze zomer op het gebied van kinderschoenen voor jongens en meisjes?

Schoenen meisjes voor de zomer

Ook bij kinderen zijn de sneaker deze zomer weer helemaal hot. Zowel voor jongens als voor meisjes. De meiden kunnen kiezen uit felle kleuren en mooie prints. Een aanrader zijn deze zomer de Sketchers met memory-foam. Dat is heel zacht, en daarom lopen deze sneakers super-lekker. 

Schoenen jongens voor de zomer

Aanraders voor jongens zijn de stoere sneakers van Vingino, Converse. Puma en Nike. Blauw is de zomer-trend bij sneakers voor jongens, maar natuurlijk zijn er ook veel hippe sneakers in andere kleuren.

De zomertrends voor schoenen voor volwassenen zie je ook terug bij de kinderschoenen. Bijvoorbeeld de dikke witte zolen (de tractorzolen) en de slip-on sneakers. Allemaal met leuke of stoere prints.

Bunnies schoenen voor de zomer

Kijk voor zomerschoenen voor kleine kinderen ook eens bij de zomercollectie van het Nederlandse kinderschoenen-merk Bunnies. Deze kinderschoenen voor de allerkleinsten zijn vrolijk en kleurrijk om te zien. Deze schoenen zijn zacht en flexibel voor de eerste stapjes tot stevig en solide voor de echte doorstappers.

Kijk bij Schuurman Schoenen voor alle leuke kinderschoenen voor de zomer. Deze online schoenenwinkel voert alle bovenstaande merken schoenen (en veel meer).

Zie ook: Tips kinderschoenen

Foto: Vingino schoenen

Onderwerpen:
Trends kinderschoenen zomer, trends schoenen kinderen zomer, schoenentrends jongensschoenen, meisjesschoenen zomer.