Zangeres Madonna kan zingen, dansen en acteren, maar dit veelzijdige talent kan ook schoenen maken. In het najaar van 2012 komt ze met een eigen schoenencollectie. Deze zal onder het label Truth or Dare op de markt worden gebracht.

Truth or Dare is Madonna’s lifestyle merk. Onder deze naam gaat Madonna ook haar eigen parfum uitbrengen.

De Truth or Dare schoenen worden door Madonna samen met haar syliste Adrianna Phillips ontworpen. De schoenen die Madonna de laatste tientallen jaren tijdens haar optredens heeft gedragen vormen de inspiratie voor de Truth or Dare schoenen.

Volgens Adrianna Phillips zij de Truth or Dare schoenen bedoelt voor vrouwen van 27 tot 50 jaar. Er komen meer dan 60 modellen op de markt die door schoenenfabrikant Aldo geproduceerd zullen worden. De prijzen zullen tussen de 85 en 270 euro komen te liggen. In Engeland zullen de schoenen via diverse grote warenhuizen te koop zijn. De schoenen zullen ook beschikbaar komen in Duitland, Frankrijk, Italiƫ en Spanje.

We verwachten dat de Truth or Dare schoenen van Madonna via de grote internationale webwinkels uit die landen ook snel in Nederland te koop zullen zijn.

Zodra dat het geval is kun je dat hier vinden.