Wil je pumps met een wild kleurig design? Schoenen in opvallende kleuren en een volledig uniek ontwerp? Dan zijn TUK schoenen misschien iets voor jou.

TUK schoenen zijn schoenen met een rebelse look. Uniek en eigenzinnig. Je kijkt je ogen uit als je het assortiment van TUK (officieel geschreven als T.U.K.) bekijkt.

T.U.K. maakt de kleurige Tuks voor zowel vrouwen als mannen. Er bevinden zich in het TUK assortiment schoenen met waanzinnige kleurpatronen. Vooral de TUK pumps zijn schoenen waarvan je mond open valt. Kijk bij de aanbiedingen hieronder voor voorbeelden van al deze kleurige TUK schoenen.

TUK schoenen komen uit het Californische San Diego. Ze maken alternatieve schoenen in stijlen die zoals ze zelf zeggen in Engeland zijn geboren maar in CaliforniĆ« zijn opgegroeid. TUK schoenen zijn geĆÆnspireerd op de underground. Ze zijn gemaakt voor muzikanten, individuen met een eclectische smaak, punkers, kunstenaars en diva’s. TUK schoenen zijn niet te vergelijken met schoenen van andere merken. TUK schoenen zijn volstrekt uniek.

De historie van TUK begint in 1991 als ze een winkel in San Diego openen waar ze unieke opvallende schoenen gaan verkopen. In 1994 komt de doorbraak met de beroemde TUK schoenen met een kattenkop daarop. In 2003 gaat het merk echt internationaal. De opmars van TUK schoenen is dan niet meer te stoppen.

Kijk voor deze TUK schoenen in Nederland bij de eerder genoemde aanbiedingen.

Foto’s: T.U.K.

Onderwerpen: 
TUK schoenen, T.U.K laarzen, Tuks schoenen.

Productselectie: Amazon