Bij Ugg denken de meeste mensen meteen aan vachtlaarzen. Maar Ugg maakt ook andere schoenen, zoals de heerlijk comfortabele Ugg pantoffels met schapenvacht. Deze UGG sloffen met schapenvacht zijn in diverse modellen te koop. Maak hier kennis met deze UGG pantoffels voor heren.

Kijk voor onderstaande Ugg pantoffels bij de aanbiedingen bij de beste Ugg aanbieders, waaronder de officiële Ugg webshop waar je ze allemaal vindt.

Of kijk bij de Ugg pantoffels met schapenvacht voor dames voor de Ugg sloffen voor dames.

Ugg Ascot pantoffels

De Ugg Ascot pantoffel is een pantoffel voor heren in de vorm van een instapper. Door dit uiterlijk, door de buitenkant van waterafstotend suede en doordat de Ugg Ascot van een rubberen zool is voorzien kun je hem ook buitenshuis dragen. Er zijn zelfs heren die deze instapper / pantoffel als casual kantoorschoen dragen.

De Uggpure wol waarmee deze schoenen zijn gevoerd maakt deze schoen heerlijk zacht, warm en comfortabel. Ook de inlegzool is van schapenvacht. Deze Ugg pantoffel is in vijf kleuren te koop.

Ugg Scuff pantoffels

Een heel ander soort herenpantoffel van Ugg Australia is de Scuff pantoffel. De Scuff is geen slof die je draagt op kantoor, laat staan op straat. Dit is een echte pantoffel voor in huis. Open aan de achterkant, maar toch aangenaam warm door de heerlijke schapenvacht.

Ook deze huispantoffel is voorzien van een rubberen zool, al is deze dunner dan die van de Ascot. Door de temperatuur regulerende en vocht absorberende eigenschappen van de schapenwol kun je deze pantoffels prima met blote voeten dragen.

Ook de Ugg Scuff sloffen zijn in vele kleuren te koop.

Ugg Tasman pantoffels

De Tasman is een Ugg pantoffel van suède met een schapenvacht voering. De zolen van de Ugg Tasman pantoffels zijn dusdanig dik dat je deze pantoffels ook heel goed buitenshuis kunt dragen.

Kenmerken voor deze Ugg pantoffel is de gevlochten kraag. Deze Ugg sloffen zijn te koop in verschillende tinten bruin en zwart.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Ugg pantoffels voor deze Ugg herenpantoffels tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer pantoffels