Ugg pantoffels zijn luxe en, mede door de voering van schapenvacht, heerlijk warm en comfortabel. En Ugg Australia heeft een heel uitgebreide collectie pantoffels met schapenvacht voor dames. Hier een overzicht.

Kijk voor het beste aanbod aan Ugg pantoffels bij de aanbiedingen van de beste aanbieders van Ugg schoenen, waaronder de officiële Ugg webshop waar je ze allemaal kunt vinden.  Je vind daar onderstaande Ugg pantoffels tegen de laagste prijzen.

Of kijk bij de Ugg pantoffels met schapenvacht voor heren voor de herensloffen.

Ugg Dakota pantoffels

De Ugg Dakota is de meest populaire Ugg pantoffel. Door zijn rubberen zool en het uiterlijk van een mocassin kun je deze Ugg Dakota sloffen ook gerust buitenshuis dragen al is het in eerste instantie een pantoffel.

De Ugg Dakota is in vijf geheel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ugg Coquette pantoffels

De Ugg Coquette is een damespantoffel met een heel andere uitstraling dan de Dakota. De schapenvacht is bij deze sloffen veel beter zichtbaar en prominenter aanwezig. Het zijn zachte luxe pantoffels die ook buiten gedragen kunnen worden al leent het uiterlijk zich daar minder voor.

Deze Ugg pantoffels met schapenvacht voor dames zijn te koop in de kleuren kastanjebruin en zwart.

Ugg Alena pantoffels

De Ugg Alena is een heel unieke pantoffel om te zien. De slof van waterafstotend suede lijkt op een moccasin, maar heeft een prominent aanwezige omslagkraag van schapenvacht. Deze kraag kun je omhoog zetten voor warmte of omlaag slaan voor een fluffy uiterlijk. Natuurlijk is de binnenkant ook met schapenvacht gevoerd.

Ook deze Ugg pantoffels kun je buiten dragen dankzij de de goede rubberen zool.

Ugg Scuffette pantoffels

Zacht, warm en heel comfortabel. Deze Ugg Scufette II is de ultieme huispantoffel voor dames. Gemaakt van waterbestendig suède, met een schapenvacht voering en een bijzonder zachte wollen kraag.

De binnenzool is van wol, de buitenzool van rubber en kurk. Deze Ugg sloffen zijn te koop in vele kleuren waaronder zwart, grijs, roze, zandkleur en diverse tinten bruin.

Ugg Dalla pantoffels

De Ugg Dalla is een luxe schapenwol pantoffel. Heerlijk zacht, heerlijk warm en zeer comfortabel. Ook deze Ugg pantoffels zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Meer Ugg pantoffels met schapenvacht pantoffels voor dames

En zo heeft Ugg Australia nog meer mooie comfortabele pantoffels voor dames gevoerd met schapenvacht zoals de Ansley, de Birche. de Cozy Knit, de Abela, de Tasman, de Mirabelle, de Andi en de Fluff Flip Flop. Te veel om hier allemaal te beschrijven.

Kijk bij de officiële Ugg Shop bij de bovenaan genoemde beste aanbieders om ze allemaal te bekijken en om de prijzen te zien.

Zie ook: Meer pantoffels