UGG Australia kennen we vooral van hun heerlijke vachtlaarzen, maar wist je dat er ook heerlijk warme UGG pantoffels zijn? UGG Australia maakt comfortabele pantoffels voor dames, heren en kinderen.

Natuurlijk wordt de beroemde schapenvacht die de Uggs kenmerken bij deze sloffen ook gebruikt. Deze maakt de UGG pantoffels comfortabel en heerlijk warm om te dragen.

Pantoffels met schapenvacht

UGG Australia maakt pantoffels voor volwassenen en kinderen in vele maten en modellen. Er zijn UGG pantoffels met een open hiel en gesloten UGG sloffen. Er zijn pantoffels van dit Australische merk met gladde zool en met relief. Meestal zijn deze UGG Australia pantoffels met schapenvacht gevoerd, maar soms ook niet. Het mag duidelijk zijn er is veel keuze uit UGG pantoffels voor dames, heren en kinderen.

Aanbiedingen Ugg pantoffels

Kijk voor een overzicht bij de aanbiedingen van UGG pantoffels en andere UGG schoenen en laarzen.

Al het schoeisel van UGG Australia zijn echte Australische schoenen en laarzen van schapenvacht. De beroemde Uggs (de UGG laarzen) werden al in de Eerste Wereldoorlog gedragen door Australische piloten in hun open en onverwarmde vliegtuigjes. Echt bekend werden de Uggs echter pas toen de Australische surfers de vachtlaarzen van UGG Australia gingen gebruiken om hun voeten op het strand warm te houden.

Comfortabele pantoffels en sloffen

Toen het grote publiek de comfortabele laarzen en schoenen met schapenvacht ontdekte groeide de Uggs uit tot een begrip. De Uggs pantoffels en Uggs sloffen hebben hetzelfde comfort als de andere schoenen en laarzen van UGG Australia. En hun warme en comfortabele eigenschappen passen beter bij pantoffels dan welk ander soort schoen dan ook. Het is daarom niet verwonderlijk dat ook UGG pantoffels bijzonder populair zijn geworden.

Zie ook: 

Onderwerpen
Ugg sloffen, Ugg pantoffels, schapenvacht pantoffels, sloffen met schapenvacht.