Soms kan een goede reputatie ook tegen je werken. Bij UGG Australia denkt bijvoorbeeld iedereen meteen aan warme vachtlaarzen voor de winter. Er zijn echter veel meer UGG schoenen dan die bekende laarsjes.

Zo zijn er ook heel fijne en mooie UGG zomerschoenen. Het Australische schoenmerk biedt een ruime keuze uit alle mogelijke soorten schoenen voor de zomer. Geef UGG zomerschoenen ook eens een kans!

Kijk bij de aanbiedingen van UGG schoenen maar eens wat er allemaal aan UGG schoenen voor de zomer te koop is. Negeer de vachtlaarsjes en andere winterschoenen en kijk eens naar die enorme collectie aan sandalen, slippers, instappers, pumps, espadrilles, bootschoenen, clogs, ballerina’s en andere zomerschoenen.

UGG Australia maakt ze allemaal. Talloze schoenen voor de zomer voor dames, heren, meisjes en jongens. Hip, eigentijds en natuurlijk van de hoge kwaliteit waar UGG schoenen bekend om staan.

UGG espadrilles

Want het merk gaat met alle trends mee. Al mogen ze dan uit Australiƫ komen, er zijn prachtige UGG espadrilles te koop. UGG Australia maakt prachtige versies van deze klassieke Spaanse zomerschoen. Deze lijken zo van de Spaanse Riveira te komen. Deze UGG espadrilles zijn er voor dames, heren en meisjes, zowel het klassieke espadrille model als meer moderne varianten.

UGG slippers

Of neem de UGG slippers. Met deze teenslippers bewijst UGG Australia zijn outdoor-roots. Het zijn kwalitatief uitstekende slippers van stevig rubber en een lederen bandje. UGG slippers kunnen zich meten met de slippers van de beste surfmerken.

UGG instappers

En dan is er nog een enorme keuze uit UGG instappers in tal van stijlen en modellen. Er zijn UGG ballerina’s, mocassins, loafers, muiltjes, bootschoenen en vele andere soorten instappers. Allemaal heel zomers, UGG Australia is een echte aanraders als je goede zomerschoenen zoekt.

Kijk bij de boven genoemde aanbiedingen om te zien wat UGG Australia allemaal aan schoenen voor de zomer te bieden heeft.