Bij de schoenen van Ugg Australia denkt iedereen vrijwel meteen aan de bekende Uggs, de vachtlaarzen van dit Australische merk schoenen. Maar Ugg Australia maakt veel meer soorten schoenen, waaronder heel veel zomerschoenen. Hier kijken we naar deze Ugg schoenen voor de zomer.

Slippers, sandalen, sneakers, espadrilles, mocassins, pumps, ballerina’s,… Ugg Australia heeft ze allemaal in de zomercollectie. Er zijn veel meer Uggs dan de meeste mensen denken.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Ugg Australia schoenen wat er allemaal aan Uggs te koop is bij de beste Nederlandse schoenenwinkels waar je goedkoop Ugg schoenen kunt kopen.

Ugg Australia begon ooit als specialist in vachtlaarzen, maar Ugg is tegenwoordig een heel breed schoenmerk dat alle soorten schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen in de aanbieding heeft.

Ugg slippers

Bij Uggs denkt men aan warme vachtlaarzen, maar dat Ugg ook veel slippers maakt is helemaal niet zo vreemd. Het waren namelijk de Australische surfers die de Uggs beroemd maakten. Je zou Ugg Australie dus bijna een surfmerk kunnen noemen, en daarmee is het heel logisch dat deze schoenfabrikant ook Ugg slippers en andere Ugg zomerschoenen is gaan maken.

Andere Ugg schoenen voor de zomer

Maar het aanbod aan Ugg schoenen gaat veel verder dan teenslippers. De zomercollectie omvat onder andere ook heel veel sandalen, en verder sleehak schoenen, loafers, flatjes, ballerina’s en sneakers voor de zomer. Niet alleen voor dames en heren, maar ook voor kinderen, zowel meisjes als jongens.

Alle Ugg zomerschoenen en andere schoenen van Ugg Australia zijn mooi om te zien en van goede kwaliteit. Dezelfde hoge kwaliteit waarom de Uggs zo bekend staan. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen van Ugg schoenen.

Zie ook: Schoenen voor de zomer

Onderwerpen:
Ugg sandalen, Uggs slippers, Ugg Australia sneakers, Ugg schoenen zomer.