Wie kent nou Uggs niet. De warme laarzen van het merk UGG Australia zijn trendy en razend populair. Maar UGG brengt veel meer schoenen op de markt dan alleen de bekende UGG vachtlaarzen (de UGG’s).

In navolging van de populaire Uggs brengt UGG Australia nog meer schoenen en accessoires op de Nederlandse markt. Er zijn UGG pantoffels, maar ook UGG zomerschoenen als slippers, sandalen en espadrilles.

Waar koop je goedkoop UGG schoenen en laarzen?

Als je voordelig UGG laarzen of UGG schoenen wilt kopen moet je vooral eens bij onderstaande winkels kijken. Deze winkels hebben het grootste UGG assortiment tegen de beste prijzen.

Informatie UGG Australia

De geschiedenis van de schapenvacht Ugg laarzen gaat terug naar de eerste wereldoorlog. Toen al droegen Australische piloten Uggs om hun voeten warm te houden in hun koude open vliegtuigen.

UGG vachtlaarzen

Uggs zijn gemaakt van leer en wol van Australische schapen. Die overeenkomst hebben ze met de Uggs die de piloten gebruiken. Het design is wel wat moderner geworden. De Ugg vachtlaarzen die we nu kennen zijn in de jaren 70 ontworpen. Deze moderne Uggs werden eerst in de surf-scene populair en veroverde later de hele wereld.

Naast de bekende Uggs levert UGG Australia ook tassen, mutsen, sloffen, leren laarzen en alle mogelijke soorten schoenen voor dames, heren en kinderen. Veel van deze schoenen, pantoffels en laarzen zijn gemaakt van Australische schapenhuid maar dat geldt lang niet voor alle UGG schoenen.

UGG zomerschoenen

Zo heeft UGG ook een enorme collectie UGG zomerschoenen met slippers, sandalen, espadrilles, mocassins, bootschoenen en nog veel meer heerlijke schoenen voor de zomer.

Hoewel de reputatie van UGG Australia nauw samenhangt met de UGG vachtlaarzen is hun uitgebreide zomercollectie niet vreemd. Zoals we al schreven komt de populariteit van de UGG’s voort uit de surfwereld. Het is dan ook niet raar dat er veel goede UGG slippers uitkomen, en dat geldt ook voor al die andere soorten UGG schoenen zoals sneakers, pumps en veel meer.

Kijk hierboven bij de aanbiedingen van UGG Australia schoenen en laarzen wat er allemaal aan UGG’s wordt aangeboden in Nederland en BelgiĆ«.

Zie ook:
Onderwerpen:
Uggs, ugg laarzen, ugg schoenen, vachtlaarzen, schapenvacht laarzen, schapenwol.