Under Armour schoenen zijn sportschoenen van hoge kwaliteit. Under Armour maakt hardloopschoenen, trainingsschoenen, voetbalschoenen, indoorschoenen, slippers en basketbalschoenen. Under Armour schoenen zijn vooral sportschoenen voor heren, maar ook voor dames en kinderen.

Under Armour staat bekend om zijn (letterlijk en figuurlijk) kleurrijke sportschoenen. Het zijn sportschoenen van prima kwaliteit die goed betaalbaar zijn, vooral als je ze met korting kunt kopen.

Aanbiedingen Under Armour schoenen, kleding en accessoires

Kijk bij bij de onderstaande aanbiedingen van Under Armour waar je deze schoenen, sportkleding en sportaccessoires online goedkoop in Nederland kunt kopen.

Informatie Under Armour schoenen

Under Armour is in 1996 opgericht door de Amerikaan Kevin Plank toen hij pas 23 jaar oud was. Hij begon in het souterrain van het huis van zijn oma met het maken van T-shirts, en later ook sportschoenen voor mannen.

Deze Under Armour schoenen vielen op door hun kleurrijke design en in korte tijd groeide Under Armour uit tot een internationaal merk sportschoenen en sportkleding met een hoofdkantoor in Amerika en een Europees hoofdkantoor in Nederland. Dat laatste kantoor is te vinden in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Voor dat alles heeft Under Armour slechts 15 jaar nodig gehad.

Nog steeds zijn Under Armour schoenen heel kleurrijk, ook de herenschoenen. Naast sportschoenen als hardloopschoenen, voetbalschoenen, trainingsschoenen en basketbalschoenen maakt Under Armour tegenwoordig ook veel sportkleding als polo’s, broeken, tops, sokken en underwear en sportaccessoires als tassen, caps, riemen en handschoenen. Kortom, in slechts 15 jaar is Under Armour uitgegroeid tot een volwassen internationaal sportmerk.

Kijk bij de aanbevolen winkels eerder dit artikel voor aanbiedingen bij de beste winkels die Under Armour schoenen, kleding en accessoires online verkopen. Deze winkels hebben het grootste Under Armour assortiment en bieden al deze artikelen tegen de laagste prijzen aan. Vaak met een hoge online korting.