Unisa is een merk schoenen dat om veel uiteenlopende redenen geprezen wordt. Unisa schoenen zijn trendy en mooi, maar ze zitten ook heerlijk.De kwaliteit van de Unisa schoenen en laarzen is bijzonder hoog en de leuke details ogen vaak bewondering.

Unisa is een merk dat al deze eigenschappen in hun schoenen en laarzen weet te verenigen. Alleen dat is al bewondering waard.

Prima kwaliteit, maar ook betaalbaar

Bovendien zijn Unisa schoenen en laarzen heel betaalbaar. Niet dat het een goedkoop merk is, daarvoor is de kwaliteit te hoog, maar Unisa schoenen zijn goed te betalen, vooral als ze in de aanbieding zijn. Kijk maar bij de aanbiedingen van Unisa schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland en België die je hieronder kunt vinden.

Informatie Unisa schoenen

Unisa is een echt merk schoenen voor dames. Ze maken alleen schoenen voor dames en meisjes, en zijn dus helemaal gespecialiseerd in damesschoenen. Unisa schoenen en laarzen zijn elegant en vrouwelijk.

Prima kwaliteit, hoog draagcomfort

Unisa is een gerenommeerd Spaans merk schoenen dat naam heeft gemaakt met comfortabele damesschoenen die gemaakt zijn van materialen van hoge kwaliteit. Unisa schoenen hebben een moderne vormgeving en veel uitstraling.

Het begon met Unisa espadrilles

De allereerste schoen die Unisa op de markt bracht, in de jaren 70, was de gestreepte espadrille die nu nog steeds in het assortiment zit. Deze Unisa espadrille was geïnspireerd op de zonneschermen van de cafés aan de Franse Cote d’Azur. Espadrilles zijn de Spaanse schoenen bij uitstek. Veel grote Spaanse schoenmerken begonnen ooit met het maken deze typisch Spaanse zomerschoenen.

De Unisa espadrille werd een groot succes, en daarmee was de naam van Unisa schoenen meteen gevestigd. Ook na die tijd weet Unisa telkens weer te verrassen met opvallende originele schoenen.

Al snel begon Unisa zijn schoenen naar Amerika te exporteren. Later werd het schoenmerk ook in steeds meer Europese landen populair.

Zolen met een hoog draagcomfort

Ook vermeldenswaardig is de zool die onder veel Unisa schoenen wordt gebruikt. Deze is vergelijkbaar met de zool van sportschoenen. Deze zool is mede verantwoordelijk voor het veelgeroemde draagcomfort van Unisa schoenen.

Kijk bij de aanbiedingen eerder op deze pagina voor alle Unisa schoenen en Unisa laarzen bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Zie ook:

 
Foto’s: Unisa

Onderwerpen:
Unisa schoenen, Unisa laarzen, damesschoenen, enkellaarsjes, Unisa laarsjes.