United Nude is een merk schoenen dat is opgericht door de Nederlandse architect Rem Koolhaas (een neef van) en de Engelsman Galahad Clark, een telg uit het beroemde Britse schoenmakersgeslacht van Clarks schoenen.

De architectuur achtergrond van Rem Koolhaas is duidelijk te zien aan de bijzonder originele designs van United Nude schoenen en laarzen. Minimalisme is een ander kenmerk, en de de liefde van Koolhaas voor hoge hakken is ook bij veel modellen terug te vinden.

Betaalbare design schoenen

United Nude schoenen zijn dus heel bijzondere schoenen. Het zijn echte designer schoenen. Goedkoop zijn dat soort design schoenen nooit, maar toch zijn United Nude schoenen goed betaalbaar, kijk maar eens bij de aanbiedingen van United Nude schoenen voor de prijzen van deze schoenen en laarzen bij de onderstaande Nederlandse schoenenwinkels.

Deze online winkels bieden het beste assortiment United Nude schoenen aan tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Bijzondere schoenen, bijzondere materialen

Het innovatieve van United Nude schoenen zit hem niet alleen in het design, maar ook in de ontwerpen van de schoenen en laarzen. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van onconventionele materialen als koolstofvezel en zachte soorten kunststof.

Schoenen als kunstwerk

United Nude is een echt designmerk. Iedere United Nude schoen is een kunstwerk. United Nude komt ieder seizoen met nieuwe schoenen.Vaak heel vernieuwende en revolutionaire schoenen. Maar het schoenmerk wil ook klassiekers ontwerpen. Schoenen die over tientallen jaren nog steeds populair zijn. Koolhaas spiegelt zich daarbij bijvoorbeeld aan de All Star sportschoen die al 100 jaar bestaat en nog steeds razend populair is. En aan de Clarks Desert Boot, ook zo’n klassieker onder de schoenen.

Vooral in Rusland en China zijn de United Nude schoenen populair. Hier staat men meer open voor de originele revolutionaire ontwerpen van Koolhaas dan in bijvoorbeeld het conventionele Amerika.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels om een goed beeld te krijgen van alle unieke United Nude schoenen en van hun prijs bij de belangrijkste schoenenwinkels.

Onderwerpen:
United Nude schoenen, dames, United Nude pumps, laarsjes, design damesschoenen Rem Koolhaas.