Uzurii is een Nederlands modemerk dat ondermeer hele mooie en hippe slippers voor vrouwen en mannen maakt. Er zijn zowel luxe Uzurii slippers, maar ook meer eenvoudige (en meer voordelige) Uzurii teenslippers.

Uzurii slippers zijn vaak luxe slippers die rijk versierd zijn. Ook de herenslippers van dit merk zijn voor heren teenslippers vaak heel luxe uitgevoerd.

Ondanks, of juist door, deze versieringen ogen Uzurii herenslippers heel stoer en mannelijk. De stijl van Uzurii damesslippers is daarentegen glamoureus, speels en vrouwelijk. Het merk heeft een voorliefde voor mooie materialen en bijzondere details. Uzurii teenslippers worden in gespecialiseerde ateliers voor een groot deel met de hand gemaakt.

Bij bovenstaande winkels vind je online een mooie collectie Uzurii slippers tegen interessante prijzen, vaak met een hoge online korting. Het aanbod aan Uzurii damesslippers is een stuk groter, en makkelijker verkrijgbaar dan de Uzurii slippers voor heren.

Informatie Uzurii slippers

Eigenaresse en oprichtster van Uzurii is Shieglee Ferreira dos Santos. Deze ontwerpster is geboren in het Amazonewoud van Brazilië en opgegroeid in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Op haar 13e jaar verhuisde Shieglee naar Nederland waar ze het atheneum en diverse modeopleidingen doorliep. Met het schoenenmerk Uzurii maakte ze haar droom waar.

In de sloppen van Rio de Janeiro bezitten de mensen slechts één paar slippers. Shieglee leerde hier hoe ze zo’n paar slippers kan opsieren met glas, steentjes en kralen. Deze ervaringen zijn terug te vinden in de luxe Uzurii sandalen, die ook vaak rijk versierd zijn.

Deze Uzurii teenslippers kunnen gedragen worden bij een designer outfit of lange avondjurk, maar ook bij een jeans of andere casual outfit.

Kijk voor alle Uzurii schoenen bij de aanbiedingen van Uzurii slippers bij de bovenstaande aanbevolen online winkels.

Zie ook: Meer tips slippers


Onderwerpen:
Uzurii schoenen, Uzurri teenslippers, dames, heren, Uzurii slippers, luxe damesslippers.