Valmy Moda laarzen en schoenen zijn Italiaanse damesschoenen die grotendeels handmatig worden gefabriceerd.

De laarzen en schoenen van Valmy Moda zijn ontworpen met de passie, vrouwelijkheid en elegantie die we van veel goede schoenmerken uit Italië gewend zijn.

Let op! We hebben nu geen aanbevolen winkels voor Valmy Moda laarzen en schoenen in Nederland. Kijk hier voor alternatieven.

Valmy Moda schoenen en laarzen hebben als kenmerk dat slank vallen. Valmy Moda laarzen hebben bijvoorbeeld een smalle schacht. Deze schacht sluit prachtig aan bij de kuit. Ook andere schoenen, zoals ballerina’s, vallen mooi slank langs de schacht. De pasvorm van Valmy Moda schoenen en laarzen is uitstekend. De uitstraling is uniek.

Voor de productie van de Valmy Moda laarzen en schoenen gebruikt dit exclusieve Italiaanse schoenmerk alleen de beste materialen. De ontwerpen van de schoenen zijn vaak origineel, of de schoenen bevatten originele details.

Valmy Moda damesschoenen zijn er in diverse uiteenlopende modellen, bijvoorbeeld als hoge laarzen, booties, sneakers, veterschoenen en als sandalen en ballerina’s. Ook de Valmy Moda tassen zijn heel fraai om te zien.