Van Beers schoenen zijn leren herenschoenen die opmerkelijk goedkoop zijn. Van Beers schoenen zijn nette schoenen om te zien. Ze zien er veel luxer uit dan je gezien hun prijs zou verwachten. Deze mooie nette Van Beers herenschoenen zijn geschikt om onder zowel een pak als bij casual kleding te dragen.

Goedkoop Van Beers schoenen kopen

Van Beers schoenen zijn online goedkoop verkrijgbaar. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen.

Prijs en kwaliteit Van Beers schoenen

Van Beers schoenen mogen dan goedkope herenschoenen zijn. De prijs / kwaliteit van de leren Van Beers schoenen is erg goed. Als je een paar Van Beers schoenen ziet verwacht je dat ze diverse malen duurder zijn dan deze voordelige nette herenschoenen in werkelijkheid kosten.

Van Beers is een merk schoenen dat vooral bekend is van de Scapino schoenenwinkels. Van Beers is het label waaronder Scapino zijn voordelige nette herenschoenen verkoopt.

Nette leren schoenen voor heren tegen een lage prijs

Van Beers schoenen zijn nette leren schoenen die soms al ruim onder de vijftig euro worden aangeboden. Dat maakt van Beers schoenen tot wel heel goedkope leren herenschoenen.

Maar de kwaliteit is opvallend hoog voor zulke goedkope schoenen. En Van Beers schoenen zien er prachtig en stijlvol uit. Kijk maar naar de foto’s op deze pagina. Daar vind je enkele voorbeelden van Van Beers schoenen. Maat let op, deze voorbeelden hebben betrekking op maar een deel van de grote collectie Van Beers schoenen voor heren.

Naast schoenen van leer maakt Van Beers ook mooie voordelige su├Ęde herenschoenen. Van Beers is wel een merk dan alleen schoenen voor mannen maak. Sorry dames!

Veterschoenen, instappers, booties en andere herenschoenen

Van Beers schoenen zijn er vooral als veterschoenen en instappers, maar er zijn ook mooie Van Beers booties voor heren. Mooie stijlvolle herenlaarsjes die klasse uitstralen. En dat voor een heel lage prijs.

Informatie Van Beers Schoenen Kaatsheuvel

Van Beers is een Nederlandse schoenfabrikant met zijn roots in Kaatsheuvel. Deze plaats is tegenwoordig vooral bekend van de Efteling, maar in het verleden was Kaatsheuvel het hart van de Nederlandse schoenindustrie. Deze streek kende heel veel schoenfabrieken en werd dan ook de Schoenstraat genoemd.

Het schoenmerk Van Beers bestaat ongeveer 40 jaar en verzorgt niet alleen de nette herenschoenen voor Scapino maar ze maken ook schoenen en laarzen voor verenigingen en groepen zoals muziekkorpsen, theatergroepen, muziekbands, dansgroepen en zelfs carnavalsverenigingen en clowns. Verder maakt Van Beers ook handschoenen, andere lederwaren en panty’s.

Het zijn echter vooral de betaalbare nette schoenen voor heren die van Van Beers een bekend schoenmerk in Nederland hebben gemaakt. Met een goede reputatie die ze echt verdienen!

Wie nette geklede schoenen zoekt, maar daar niet veel geld voor wil betalen moet eens kijken bij de bovenstaande aanbiedingen van Van Beers schoenen. Daar vind je alle Van Beers schoenen tegen de laagste prijs.

Zie ook: