Van Bommel schoenen zijn luxe herenschoenen van zeer hoge kwaliteit. Van Bommel schoenen zijn stijlvolle schoenen die gemaakt worden van de beste materialen zoals kalfsleer.
Kijk hier voor de beste aanbiedingen van Van Bommel schoenen.

Hier kun je voordelig Van Bommel schoenen kopen

Van Bommel schoenen zijn nooit goedkoop. Daarvoor zijn de schoenen te exclusief. Maar dat neemt niet weg dat er regelmatig aanbiedingen zijn van Van Bommel schoenen. Vooral online.

Wil je weten wat Van Bommel schoenen momenteel kosten bij de beste winkels? Kijk dan bij de aanbiedingen van Van Bommel schoenen bij onderstaande winkels.

Van Bommel of Floris van Bommel schoenen?

Naast Van Bommel kom je ook de merknaam Floris van Bommel veel tegen. Van Bommel schoenen zijn meestal klassiek tot vrij klassiek qua uitstraling. Maar de moderne man vraagt ook om modernere schoenen van hoge kwaliteit. Onder het label Floris van Bommel maakt en verkoopt Van Bommel deze herenschoenen.

Kijk bij Floris van Bommel schoenen over informatie over dit label, en voor voorbeelden en aanbiedingen van de mooie Floris van Bommel schoenen.

Onder de naam Floris van Bommel worden ook damesschoenen verkocht. De Van Bommel schoenen zijn altijd herenschoenen.

Familiebedrijf sinds 1734

Nederland heeft vroeger veel schoenfabrieken gehad, maar vrijwel allemaal zijn deze verdwenen. Één van de oudste schoenmerken, Van Bommel, heeft echter alle tijden overleefd.

Het is ongelofelijk, maar Van Bommel schoenen bestaan als sinds 1734 en nog steeds staat de familie Van Bommel aan het hoofd. Het is inmiddels al de negende generatie die dit familiebedrijf runt. De drie broers Reynier, Pepijn en Floris van Bommel vormen deze meest recente generatie van schoenmakers.

Herenschoenen van de hoogste kwaliteit

Natuurlijk zijn de technieken in de loop der eeuwen veranderd en verbeterd, en de schoenen van nu zijn veel comfortabeler om te dragen. Maar nog steeds maakt de schoenfabrikant uit Moergestel zijn schoenen grotendeels met de hand. Dat gebeurt met de allergrootste zorg. Gemiddeld zijn er 280 specialistische handelingen nodig voor het maken van een schoen. Vakmanschap staat bovenaan bij Van Bommel schoenen.

Van zakelijke schoenen tot casual schoenen

Van Bommel schoenen zijn altijd nette en stijlvolle herenschoenen. Maar toch kunnen we een aantal series onderscheiden. Je hebt de Dressed collectie, met elegante zakelijke schoenen voor mannen. Gericht op zakenmensen en heren in representatieve functies.

De herenschoenen uit de Van Bommel Classic serie omvatten ook klassieke nette schoenen, waaronder ook luxe leren instappers.

De Van Bommel Casual serie bevat ook wat meer moderne herenschoenen, en deze schoenen zijn meer op de vrije tijd gericht. Met bijvoorbeeld sneakers en mocassins, maar dan wel in heel stijlvolle varianten en met dezelfde hoge Van Bommel kwaliteit.

En tot slot is er de Van Bommel Ultrafit serie. Dit zijn extra comfortabele schoenen voor heren met een soepele extra verende zool die is voorzien van een zachte schuimvulling tussen binnenzool en buitenzool, en een schokdempende hak.

Kijk voor alle Van Bommel schoenen tegen een aantrekkelijke prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Van Bommel schoenen.


Onderwerpen:
Van Bommel schoenen heren, Floris van Bommel dames, bruine Van Bommel schoenen aanbieding online, veterschoenen, ultrafit.