Evenals in 2015 heeft het publiek in 2016 Van Haren uitgeroepen tot de beste online schoenenwinkel. Van Haren Schoenen won de Thuiswinkel Award XL in de categorie schoenen.

Van Haren biedt een plezierige website, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waar schoenen tegen vaak opmerkelijk lage prijzen worden aangeboden. Goede schoenen voor weinig geld. Met veel keuze uit mooie schoenen. Van zowel huismerken als grote bekende merken.

Informatie Van Haren schoenen

De geschiedenis van Van Haren schoenen gaat terug naar 1929 toen Ivo van Haren in Waalwijk schoenen ging maken die hij in zijn eigen schoenenwinkel in Rotterdam verkocht. Ruim 80 jaar later zijn er 143 Van Haren winkels en verschaft het bedrijf werk aan ruim 1.300 mensen.

Tot de jaren 90 maakte Van Haren zelf een groot deel van de schoenen die in de winkels verkocht werden. Na de overname door de multinational Deichmann Schuhe in 1985 kwam het enorme aanbod aan schoenen van dit concern echter voor Van Haren beschikbaar. Deichmann is de grootste aanbieder van schoenen in Europa. Hierdoor kan Van Haren schoenen zo goedkoop aanbieden. Deichmann kan enorme kortingen bedingen bij fabrikanten.