Categorieën
Geen categorie

Vanni schoenen. Sandalen en slippers voor heren

Vanni schoenen zijn heel goede sandalen en slippers voor heren. Vanni sandalen en slippers zijn gemaakt van leer en van hoge kwaliteit.

Het zijn sjieke Italiaanse herenslippers en herensandalen. Vanni is een echte specialist en dat merk je aan alles.

Let op! We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Vanni schoenen in Nederland. Kijk hier voor alternatieven.

Specialist in slippers en sandalen voor heren

Vanni is een merk schoenen dat heren een keuze biedt uit een collectie prachtige sandalen en slippers. Deze hebben een stijlvolle vormgeving. De leren Vanni sandalen zijn vaak voorzien van een gesp-sluiting maar er zijn ook Vanni sandalen met klittenband. De kleuren zijn even stijlvol als de vorm van de herenschoenen, cognac-bruin en donkerbruin.

Naast traditionele sandalen heeft Vanni ook heel originele open zomerschoenen voor heren en mooie gevlochten sandalen. Vanni is een heel goed merk schoenen voor wie op zoek is naar heel speciale herensandalen.

3 reacties op “Vanni schoenen. Sandalen en slippers voor heren”

Hallo ik zou u beleefd doch vrijbijvend willen vragen waar ik sandalen van het merk vanni typeD6150 zou kunnen verkrijgen of eventuele verkooppunten in Nederland of belgie of duitsland Ben al een tijdtje op zoek maar kan ze nog nergens Vinden liefst de orginele misschien kunt u mij verder helpen bij voorbaat mijn hartelijke dank in afwachting verblijf ik met de meeste hoogachting en vriendelijke groeten HHendrix

Hoi ik kan op een of andere manier niet in kontakt Komen met waardijkhet licht Denk ik aan mij heb diverse paar van fratelli vanni in Nederland kan ik geen verkook punt traceren gezien ik in het zuiden van het land woon is alkmaar niet Naast de Deur toch hartstikke be dank voor de genomen moeite aangezien dit Mooie en kwalitatief goeie schoenen zijn blijf ik toch proberen ze ergens uit te halen nog alas mijn hartelijke dank groeten HHendrix

Reacties zijn gesloten.