Onder de naam Vans Van Doren brengt Vans iedere zomer sneakers en andere schoenen op de markt die zijn voorzien van een kleurige zomerse print. Ook dit jaar zijn we weer prachtige Vans Van Doren schoenen te koop.

Dit keer heeft Vans gekozen voor een heel zomerse print met flamingo’s, de Flamingo Pack, die leverbaar zijn als lage sneakers (Authentic) en hoge sneakers (Iso), en voor een Vans Van Doren Era skater-sneaker in de kleur oranje met een onderwaterlandschap.

Ook brengen ze een Vans Van Doren Classic Slip-On uit in de wat minder zomerse kleur zwart.

Vans Van Doren sneakers staan geweldig onder een zomerse outfit. Deze zomerschoenen zijn er zowel voor vrouwen als voor mannen, maar ook voor kinderen.

Deze Vans zomerschoenen zijn genoemd naar de oprichter van het merk, Paul Van Doren, die in 1966 in Amerika de Van Doren Rubber Company oprichtte. Later werd de bedrijfsnaam ingekort tot Vans.

Eerdere Vans Van Doren schoenen

Via internet zijn eerdere Vans Van Doren schoenen te koop. In heel zomerse prints en van de bekende hoge Vans kwaliteit. Kijk bij de Vans schoenen voor het aanbod van deze Vans Van Doren sneakers en andere Vans Van Doren schoenen van voorgaande jaren.

Zie ook: Meer mooie sneakers

Onderwerpen:
Vans sneakers, zomer, Vans Van Doren sneakers.