Veja schoenen zijn hippe sneakers die op een milieuvriendelijke manier gemaakt zijn van biologisch katoen, plantaardig gelooid leer en fair trade rubber. Met andere woorden Veja schoenen zijn ecologisch zeer verantwoorde schoenen. Ook is een deel van de Veja schoenen veganistisch. Er zijn Veja sneakers voor heren, dames en kinderen.

Nog niet zo lang geleden kwam je Veja schoenen in Nederland alleen tegen bij hippe schoenwinkels in Amsterdam, maar tegenwoordig kun je ze ook volop online bij de bekende grote online schoenenwinkels kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Veja schoenen van deze webwinkels.

Hier koop je voordelig Veja schoenen in Nederland

Bij deze winkels koop je goedkoop online Veja schoenen en heb je veel keuze uit Veja sneakers voor dames, heren, meisjes en jongens.

Fair trade schoenen

Veja is een Frans merk, maar de schoenen worden in Brazilië gemaakt volgens het Fair Trade principe. De mensen die de schoenen maken worden dus op een eerlijke manier betaald. Onder de medewerkers bevinden zich veel jongeren die een sociale integratie volgen.

Het rubber voor de zolen van Veja schoenen wordt in de Amazone getapt van rubberbomen die daar in de natuur groeien, dus niet van plantages. Het katoen voor de canvas wordt in Brazilië zonder pesticiden en kunstmest verbouwd en chroom of andere metalen worden niet gebruikt. De Veja sneakers worden plantaardig gekleurd. Het leer van de schoenen komt uit Uruguay, een buurland van Brazilië.

Kortom, veel goede doelen en ecologisch verantwoorde werkwijzen komen samen bij het produceren van deze hippe en modieuze sneakers. Bovendien is een deel van de collectie Veja sneaker veganistisch zodat je ook als veganist of veganiste voor deze milieuvriendelijke schoenen kunt kiezen.

Informatie Veja schoenen

Als je “groene” schoenen draagt hoef je er niet onmodieus bij te lopen. Dat bewijzen de Veja schoenen. Deze ecologische schoenen zijn mooie eigentijdse sneakers om te zien. Smaakvol en sportief, en met een ruime keuze uit mooie hoge sneakers en lage sneakers voor dames, heren en kinderen. Ook de kwaliteit van Veja sneakers is heel goed.

Kijk bij de eerder genoemde beste winkels om Veja schoenen in Nederland online te kopen om de milieuvriendelijke Veja sneakers goedkoop te kopen.
 
Onderwerpen:
Veja sneakers, veganistische schoenen, duurzame schoenen, ecologische sneakers, veganistische sneakers, Veja schoenen, milieuvriendelijke sneakers.