Venture by Camp David schoenen zijn casual herenschoenen met een geheel eigen stijl. Hun unieke uitstraling en de lage prijzen zijn de sterke punten van dit merk schoenen voor heren.

Het aanbod van Venture by Camp David schoenen bestaat voornamelijk uit sneakers, booties en slippers. Op deze pagina zie je wat voorbeelden van Venture by Camp David schoenen en boots.

Venture by Camp David is een merk van Van Haren Schoenen. Kijk bij de Van Haren welke schoenen van dit merk momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn en wat deze Venture schoenen kosten.

Casual schoenen voor sportieve mannen

Venture by Camp David is een label van de Duitse schoenengigant Deichmann, die in Nederland nog het meest bekend is als eigenaar van de Van Haren schoenenwinkels. Met het label Venture by Camp David richt Deichmann zich op sportieve mannen. De prijzen van deze Venture schoenen ligt opvallend laag. Onder de 50 euro heb je al een paar heel mooie sneakers en de coole herenbooties kosten maar een tientje meer.

Venture by Camp David sneakers

De Venture sneakers hebben een sportieve look met een vintage tintje. Met hun leer-look passen deze sneakers perfect bij jeans of andere casual kleding. De sneakers zijn van binnen met zacht textiel gevoerd wat zorgt voor een zeer goed draagcomfort. Meest kenmerkend aan de Venture by Camp David sneakers zijn echter de voor dit merk kenmerkende prints, stiksels en patches.

Venture by Camp David schoenen worden gekenmerkt door een combinatie van diverse kleuren, waarbij naast grijs, zwart en bruin veel gebruik wordt gemaakt van de Amerikaanse kleuren rood, wit en blauw. Dat laatste heeft een duidelijk verwantschap met de naam. Camp David is het buitenverblijf van de Amerikaanse presidenten. De Amerikaanse stijl is duidelijk herkenbaar bij Venture by Camp David schoenen.

Venture by Camp David booties

In de wintercollectie vinden we de stoere Venture by Camp David booties voor heren. Dit zijn stevige maar heel betaalbare boots die heerlijk zijn om te dragen. De booties beschikken over een mannelijke leer-look en stevige rubberen zolen. De uitstraling is die van de outdoor laarsjes van veel duurdere merken en de boots zijn perfect te combineren met casual en sportieve kleding in alle soorten.

Venture by Camp David slippers

Ook in de zomer hoef je het niet zonder de stoere stijl van Venture by Camp David schoenen te stellen. Voor het zomerseizoen zijn er namelijk de de Venture slippers die overduidelijk de kenmerken van dit herenmerk dragen, met de voor Venture by Camp David zo kenmerkende prints en patches.
Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Venture by Camp David schoenen voor al deze mooie herenschoenen en voor de laagste prijzen.

Onderwerpen:
Venture by Camp David schoenen, slippers heren, herenslippers, Camop David outdoor slippers, Venture schoenen, Venture slippers.


Foto’s: Camp David
Productselectie: Van Haren