Oorspronkelijk was een laars een soort hoge instapschoen, veters kwamen er niet bij aan te pas. Tegenwoordig zijn laarzen met veters echter helemaal is. Vele merken brengen veterlaarzen (veterboots) voor dames en heren op de markt.

En deze veterlaarzen (of veterbooties zoals ze ook vaak worden genoemd) zien er vaak schitterend uit. Ze zijn er als korte laars (de veterbooties), maar er zijn ook heel hoge veterlaarzen.

Veterlaarzen, of ze nu lang of kort zijn, zien er veel modieuzer uit dan laarzen zonder veters. Veterlaarzen kunnen heel sexy zijn, maar ook heel stoer. Vele merken brengen tegenwoordig veterlaarzen en veterlaarsjes uit. Kijk maar eens bij de onderstaande aanbiedingen van veterlaarzen wat de goede schoenmerken allemaal aan veterboots voor dames en heren te bieden hebben.

Timberland, Dockers en Even & Odd zijn voorbeelden van merken die heel mooie veterlaarzen uitbrengen. Maar eigenlijk hebben alle grote schoenmerken die modieuze schoenen en laarzen maken wel hoge en lage laarzen met veters in hun collectie. En als je veterlaarzen voor heren zoekt moet je vooral eens kijken bij de outdoormerken zoals Sorel. Deze merken brengen prachtige veterboots voor heren op de markt die uitstekend zijn bestand tegen kou, sneeuw en regen.

De keuze uit mooie veterboots is enorm groot. Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van veterlaarzen wat er allemaal te koop is.

Onderwerpen:
Veterlaarzen, dames, heren, veterboots, veterlaarsjes.