Via Uno schoenen zijn damesschoenen uit Brazilië. Bij schoenen van Braziliaans fabrikaat denkt iedereen meteen aan de zomerse slippers van Havaianas en Ipanema, maar de Via Uno schoenen zijn een heel ander verhaal.

Via Uno biedt namelijk een uitgebreide collectie damesschoenen van hoge kwaliteit. Pumps, laarzen, sandalen, clogs, ballerina’s, booties, natuurlijk slippers, en vele andere soorten damesschoenen worden door Via Uno aangeboden.

Ieder seizoen weer presenteert Via Uno weer zo’n 200 modellen. In thuisland Brazilië is Via Uno de nummer één, dankzij de mooie schoenen en laarzen van topkwaliteit die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden.

Kijk hier voor aanbiedingen van Via Uno schoenen en laarzen

Zuid Amerikaans design

Dat Via Uno schoenen uit Brazilië afkomstig zijn is te zien aan de passionele designs, de vaak heel vrouwelijke ontwerpen en de soms opmerkelijke designs, originele kleurencombinaties en de af en toe originele mix van materialen.

Via Uno schoenen kunnen neutraal van ontwerp zijn, maar ook heel uitbundig. Het aanbod van dit Braziliaanse schoenmerk is heel divers en breed. Naast schoenen maakt Via Uno ook tassen en andere accessoires.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om Via Uno schoenen en Via Uno laarzen in Nederland online te kopen.

Foto: Via Uno

Onderwerpen:
Via Uno schoenen, damesschoenen, dameslaarzen, kwaliteitVia Uno laarzen.


Productselectie: Amazon