Via Vai is een groot en bekend schoenmerk waarvan de schoenen en laarzen in de meeste goede schoenenwinkels verkrijgbaar zijn. Via Vai schoenen zijn damesschoenen van hoge kwaliteit met een hoog draagcomfort die voldoen aan de laatste trends. Kortom Via Vai schoenen zijn ideale schoenen voor wie goede en mooie damesschoenen zoekt.

Via Vai schoenen en laarzen worden in Nederland ontwikkeld en ontworpen en in Italiƫ gemaakt. Het resultaat is schoenen die de Nederlandse vrouw perfect passen, maar die ook de allure en stijl hebben van de mooiste Italiaanse damesschoenen.

Goedkoop Via Vai schoenen kopen

Zoals we al schreven, Via Vai schoenen zijn te koop bij veel goede en bekende Nederlandse schoenenwinkels. De beste van deze winkels voor Via Vai schoenen vind je hier onder.

Deze schoenenwinkels bieden via hun webshop het beste assortiment Via Vai schoenen, laarzen en laarsjes aan. Vaak met een interessante online korting.

En dat aanbod aan Via Vai damesschoenen en Via Vai dameslaarzen is erg groot zoals je ziet. Via Vai maakt damesschoenen en dameslaarzen in vele modellen. Kijk vooral eens naar de Via Vai laarsjes, sneakers, instappers, pumps en sandalen, maar ook de andere Via Vai schoenen voor dames zijn zeer de moeite waard.

Bij de bovenstaande beste verkooppunten vind je ze allemaal.

Informatie Via Vai schoenen

Via Vai schoenen zijn het kindje van de Nederlandse schoendesigner Ruud Pessers. Deze schoenontwerper woonde en werkte jarenlang in Italiƫ. Met de kennis van de Italiaanse schoenindustrie die hij daar opdeed begon hij in 1992 in Nederland zijn eigen schoenmerk, Via Vai Shoes.

Eerst werkte Pessers aan huis, maar in de loop der tijd groeide zijn merk damesschoenen uit tot een internationaal schoenenmerk. Inmiddels worden Via Vai schoenen en laarzen verkocht in een groot aantal Europese landen, met name in de Benelux, in Scandinaviƫ, in Duitsland en in Zwitserland. Het hoofdkantoor van Via Vai is te vinden in Kaatsheuvel, in het centrum van de Nederlandse schoenindustrie.

De Via Vai schoenen en Via Vai laarzen mogen dan in Nederland ontworpen worden, de stijl van het merk is overduidelijk Italiaans. Maar dan wel met een perfecte Nederlandse pasvorm.

Op deze pagina zie je enkel voorbeelden van Via Vai schoenen en Via Vai laarzen. Kijk bij het bovenstaande aanbod aan Via Vai schoenen voor alle Via Vai schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Zie ook


Foto’s: Via Vai Shoes

Onderwerpen:
ViaVai schoenen dames, laarzen, Via Vai laarsjes, damesschoenen, boots.