Vidoretta is een echte specialist op het gebied van espadrilles voor dames. Vidoretta schoenen komen uit Spanje, het land waar de espadrilles oorspronkelijk vandaan komen.

Vidorreta espadrilles zijn met de hand gemaakte espadrilles van hoge kwaliteit. De onderzijde van Vidorreta schoenen zijn gemaakt van gevlochten jute. Dit materiaal is niet alleen heel sterk, maar heeft ook een bijzonder goede isolatie, het is anti-statisch en heeft een lage thermische geleidbaarheid.

Goedkoop Vidorreta schoenen kopen

Vidorreta schoenen zijn mooie en modieuze schoenen om te zien. En ze zijn  ondanks het handwerk en de hoge kwaliteit goed betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Vidorreta schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland.

Dit zijn de beste winkels met de mooiste aanbiedingen van Vidorreta schoenen.

Informatie Vidorreta schoenen

Vidorreta espadrilles zijn ook ecologische schoenen. Ze zijn gemaakt van goede natuurlijke materialen op een verantwoorde manier, ambachtelijk met de hand.

Naast het traditionele espadrille model, maakt Vidorreta ook andere soorten schoenen die zijn voorzien van hun jute zool zoals sandalen, pumps en ballerina’s. Soms zijn dit lage damesschoenen, maar vaak ook beschikken ze over een hoge sleehak van jute.

Vidorreta is gevestigd in de Spaanse regio Rioja. Daar begonnen ze eind jaren 70 met het produceren van jute vezels en  van zolen van espadrilles voor andere merken. Het duurde daarna nog een aantal jaren voor Vidorreta schoenen onder eigen naam ging maken. De eerste Vidorreta espadrilles waren bestemd voor de Spaanse markt, maar vanwege het grote succes werden de Vidorreta schoenen al snel naar het buitenland geëxporteerd.

Kijk voor Vidorreta schoenen tegen de laagste prijzen in Nederland en België bij de eerder vermelde aanbevolen winkels.

Zie ook: Meer tips en aanbiedingen espadrilles

Foto’s / video: Vidorreta

Onderwerpen:
Vidorreta schoenen, Vidorreta espadrilles online, outlet, Vidoretta sandalen dames.