Vingino schoenen zijn hippe kinderschoenen die op de markt gebracht worden door het Nederlandse kindermodemerk Vingino.
De kinderschoenen van Vingino zijn evenals de mode van dit merk modieus, stoer en heel eigenzinnig. Het zijn vernieuwende schoenen en laarzen voor coole meisjes en jongens.

Naast Vingino kinderschoenen zijn er ook Vingino schoenen in grotere maten (tot maximaal maat 40). Met deze Vingino schoenen richt het merk zich op jonge tieners, zowel jongens als meisjes.
Kijk bij de aanbiedingen van Vingino schoenen van onderstaande online winkels wat dit merk allemaal aan mooie coole schoenen en laarzen te koop heeft voor kinderen en tieners.

Hier koop je goedkoop Vingino schoenen online

Dit zijn de beste winkels voor het kopen van Vingino kinderschoenen voor jongens en meisjes. Deze webshops bieden het beste assortiment Vingino schoenen en vragen daarvoor de meest interessante prijzen.

Informatie Vingino schoenen

Vingino is een jong Nederlands modemerk (opgericht in 2001) dat zijn thuisbasis in Ermelo heeft. Vingino maakt mooie en moderne kindermode van hoge kwaliteit. Vooral jeans, maar ook jassen, tops, ondergoed, badkleding, brillen en andere kleding en accessoires.

Sinds 2009 horen daar ook schoenen en laarzen bij. Voor deze Vingino schoenen is een aparte divisie opgericht, Vingino Footwear. Vingino kinderschoenen hebben een heel goede naam opgebouwd, ook internationaal.

Daarom zijn deze schoenen voor kinderen en tieners inmiddels in vele landen te koop waaronder België, Duitsland, Italië en de Scandinavische landen.

Stijl van Vingino schoenen en laarzen

De stijl van van Vingino kinderschoenen is cool en eigentijds. De ontwerpen zijn vaak origineel en fris. Met soms opvallende details en slimme vondsten. Vingino maakt zowel jongensschoenen als meisjesschoenen.

Het comfort en kwaliteit van Vingino schoenen

Kinderen dragen graag mooie modieuze schoenen maar ze vinden ook het draagcomfort erg belangrijk. Er moet immers ook nog gespeeld en geravot worden Vingino besteedt daarom niet alleen veel aandacht aan het uiterlijk maar ook aan de pasvorm en het draagcomfort.

En natuurlijk moeten kinderschoenen sterk zijn en tegen een stootje kunnen. Vingino schoenen worden dan ook met veel zorg gemaakt van heel goede materialen. De kwaliteit van Vingino kinderschoenen is erg hoog.

De maten van veel schoenen voor grotere kinderen lopen tot maat 38,39 of 40. Terwijl de kleinste Vingino schoenen ongeveer bij maat 17 starten.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle modellen en prijzen bij de diverse schoenenwinkels.

Zie ook: Kinderschoenen tips

Foto’s: Vingino
 
Onderwerpen:
Vingino schoenen online, meisjes, jongens, Vingino jongensschoenen, kopen, footwear, Vingino meisjesschoenen, laarzen,Vingino kinderschoenen.