Vingino schoenen worden geproduceerd door Vingino Footwear, een label van het in 2001 in Ermelo opgerichte Vingino. Vingino maakt mooie kindermode van hoge kwaliteit en sinds 2009 horen daar ook schoenen en laarzen bij. Vingino kinderschoenen hebben een heel goede naam opgebouwd en zijn inmiddels in vele landen te koop.

Vingino kinderschoenen zijn er in maat 17 tot en met maat 39. En alle populaire modellen schoenen en laarzen zijn in het assortiment te vinden, zoals booties, sneakers, slippers, sandalen, veterschoenen en veel meer soorten schoenen voor jongens en meisjes.

Vingino schoenen zijn eigentijdse hippe schoenen. Het draagcomfort van Vingino schoenen is bijzonder goed. De ontwerpers van dit merk beseffen dat kinderen liefst schoenen dragen die heerlijk zitten en waarmee ze inbekommerd kunnen ravotten. In een heel korte tijd heeft Vingino een groot en breed assortiment kinderschoenen opgebouwd. Alle Vingino schoenen en laarzen zijn gemaakt van de beste materialen en zien er schitterend uit. Vaak met unieke ontwerpen en opvallende details in de schoenen. Vingino is een fris en vernieuwend Nederlands merk kinderschoenen.

Vingino schoenen zijn mooi, modern, stoer en voldoen aan de laatste modetrends.