VTY schoenen zijn heel betaalbare sneakers. Je mag ze zelfs goedkope sneakers noemen. Maar toch zien VTY sneakers en heel mooi en verzorgd uit. Ruim onder de 20 euro heb je al mooie sneakers voor dames of heren.

VTY sneakers zijn schoenen van het Duitse schoenenconcern Deichmann. In Nederland worden deze schoenen exclusief via Van Haren verkocht. Kijk bij de aanbiedingen van VTY sneakers voor alle VTY schoenen en hun lage prijzen.

Informatie VTY schoenen

VTY schoenen zijn sneakers voor dames, heren en kinderen. Ze worden gemaakt in de maten 25 t/m 46 in vele kleuren. De VTY sneakers zijn gemaakt van canvas en voorzien van een goede, vaak dikke, zool.

Vroeger waren er alleen VTY sneakers voor heren en dames, maar tegenwoordig dus ook voor kinderen. Er zijn zowel VTY sneakers voor meisjes als VTY sneakers voor jongens.

VTY schoenen zijn sportieve vrijetijdsschoenen die door jong en oud gedragen kunnen worden. De kleurstelling is vaak effen, maar sommige modellen zijn afgewerkt met een subtiel streepjesmotief. Naast gympen en sneakers maakt VTY incidenteel ook slippers, ballerina’s, instappers en andere vrijetijdsschoenen.

Kijk bij de bovengenoemde winkel voor alle VTY schoenen en de lage prijzen van deze sneakers.

Zie ook: 


Foto’s: Deichmann

Onderwerpen:
VTY sneakers, VTY schoenen, goedkope sneakers, dames, heren, kinderen